pawello Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dzisiejszy wiślany wojownik 75 cm. Wziął na wypłyceniu za warkoczem główki na wobler Bonito 18g. Sprzęt: FX966, Vanquish 4000 i plećka Varivas 1.2. Pomimo solidności zestawu woził mnie 10 min, niestety jako że nad wodą byłem sam, fotka jest jaka jest. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Ładnie połapaliście! Ten po lewej to już konkretny bolo Gratulację. Ten po lewej 78 cm, i niesamowicie gruby - jak na rapkę z Bugu Dzisiejszy wiślany wojownik 75 cm. Wziął na wypłyceniu za warkoczem główki na wobler Bonito 18g. Sprzęt: FX966, Vanquish 4000 i plećka Varivas 1.2. Pomimo solidności zestawu woził mnie 10 min, niestety jako że nad wodą byłem sam, fotka jest jaka jest. Boleń.jpg Strasznie "wysoki w kłębie" - już się napasł, gratulacje Edytowane 9 Września 2014 przez marcinspol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dzisiejszy wiślany wojownik 75 cm. Wziął na wypłyceniu za warkoczem główki na wobler Bonito 18g. Sprzęt: FX966, Vanquish 4000 i plećka Varivas 1.2. Pomimo solidności zestawu woził mnie 10 min, niestety jako że nad wodą byłem sam, fotka jest jaka jest. Boleń.jpg ładnie wypasiony , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Otyły to on jest gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Otyły to on jest gratki. Fakt, był nieźle spasiony. Trzeba było trochę kombinować przy podbieraniu bo dłoni zabrakło żeby go chwycić za kark. Wędka pod pachę, jedną ręką za kark, drugą pod spód i dało radę. I jeszcze taka ciekawostka. W ostatni weekend sierpnia, kolega w tym samym miejscu złowił bolka takiej samej długości. Prawdopodobnie to ten sam, dobrze że nie trafił na mięsiarzy to ma szansę urosnąć do 80+. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jak będzie tak samo tył i rósł to 20lb w kiju będzie za mało Kolejny namacalny dowód na C&R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) WitamKawałek bolenia na THRILL .Przywalił w okolicy piaszczystej łachy za ostrogą .Wobler prowadziłem tak szybko jak tylko mogłem....zadziałało i...JEST !Przeglądam wątek i stwierdziłem że patu powinien zostać objęty całkowitym zakazem zamieszczania zdjęć z boleniami na tym forum. Nie to, że zdjęcia brzydkie...te są malina ....ale stanowczo za duże BOLENIE ! :) Wszystkim gratuluje boleni i łownych przynęt.Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 11 Września 2014 przez Darekspin 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No kolego Darku,zdjęcie jak z katalogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Dziś znów sie troszke działo, a zaczeło sie obiecująco bo już w pierwszym rzucie zapiąłem 40staka,a potem nic przez 3h,az do nowych met gdzie co nieco sie zlowiło. Na koniec zbieracz ochotek wypłoszył mi wszystkie bolki,a jeszcze 50m wczesniej widziałem kilka atakow i bardzo liczyłem na coś konkretnego.. Przynety: bezsterowiec mojego wykonania,oraz perłowe kopytko mikado fishunter w ekspresie Edytowane 11 Września 2014 przez Miro 85 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Piękne bolki panowie tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 racja, piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 ..dobra, dobra Daro..nie mydlij gałek tylko wklejaj swoje kabanki..wiem, że masz kilka tali asów w rękawie..jakbym Cię nie znał stary odrzańcu :-)..Pozdro dla Ciebie i pani Hani...widzę, że powoli uczeń przerasta mistrza :-)Nic tylko pogratulować kompana P.S do zobaczyska na rewirach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dziś znów sie troszke działo, a zaczeło sie obiecująco bo już w pierwszym rzucie zapiąłem 40staka,a potem nic przez 3h,az do nowych met gdzie co nieco sie zlowiło. Na koniec zbieracz ochotek wypłoszył mi wszystkie bolki,a jeszcze 50m wczesniej widziałem kilka atakow i bardzo liczyłem na coś konkretnego.. Przynety: bezsterowiec mojego wykonania,oraz perłowe kopytko mikado fishunter w ekspresie Chyba jakiś szczupak bzyknął mamę bolenicę tego egzemplarza bo łeb ma dziwnie spłaszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) O, mam podobną fotkę do tej Darkowej: I też z Thrillem I nie żeby to jakaś reklama była Thrill coś tam łowi, ale żeby to była jakaś wunderwaffe na każdą okazję to bym nie powiedział.Ale na pewno nie jest też tak, żeby nie łowi nic Edytowane 12 Września 2014 przez tadekb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Bo superekstra łowny wobler na bolki nie istnieje Graty za ładne bolenie Panowie.Powodzenia na kolejnych wyprwach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 WitamNajwiększe z ostatnich rybek. Przepraszam za jakość,fotki z telefonu.Pozdrawiam i graty dla łowców. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dzisiejsza grubiutka 66-tka kolegi..... + puenta ;-)S.https://www.youtube.com/watch?v=PVw1fBWI2oA&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Fajny bolec Panowie ! A jeszcze fajniej, że nie zobaczył boczku i wegety Edytowane 13 Września 2014 przez lukas202 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Z poprzedniego tygodniaprzynęta - Raptor real fish 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Witam. W końcu narwiańska "80" . Rybka oczywiście dalej straszy gruntowców. Złowiony na swojego wobka (już urwany ) do kompletu kijek ukręcony we własnym zakresie, czego chcieć więcej, pozdrawiam. Edytowane 14 Września 2014 przez @spius83 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Szybki wieczorny boluś na mirowskiego 6cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 14 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ...gruuba, Big Bad Mamma z grubą ósemką na przedzie...Rh85 na frontowej wodzie..Pozdro Piotr 75..do następnego :-)..editka, ten strzelił w Rh85...w 10tke przysadził trochę mniejszy... 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Patryk -pozamiatałeś,gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dzięki @Tofik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Orzeszki Wystrzałowe foto patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi