Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejszy wiślany wojownik 75 cm. Wziął na wypłyceniu za warkoczem główki na wobler Bonito 18g. Sprzęt: FX966, Vanquish 4000 i plećka Varivas 1.2. Pomimo solidności zestawu woził mnie 10 min, niestety jako że nad wodą byłem sam, fotka jest jaka jest.

post-54783-0-09150700-1410278745_thumb.jpg  

• Like 18

Ładnie połapaliście! Ten po lewej to już konkretny bolo ;)

Gratulację.

Ten po lewej 78 cm, i niesamowicie gruby - jak na rapkę z Bugu

Dzisiejszy wiślany wojownik 75 cm. Wziął na wypłyceniu za warkoczem główki na wobler Bonito 18g. Sprzęt: FX966, Vanquish 4000 i plećka Varivas 1.2. Pomimo solidności zestawu woził mnie 10 min, niestety jako że nad wodą byłem sam, fotka jest jaka jest.

attachicon.gifBoleń.jpg

Strasznie "wysoki w kłębie" - już się napasł:), gratulacje Edytowane przez marcinspol

attachicon.gifBoleń.jpg  

ładnie wypasiony , gratulacje  :) 

Otyły to on jest :) gratki.

Fakt, był nieźle spasiony. Trzeba było trochę kombinować przy podbieraniu bo dłoni zabrakło żeby go chwycić za kark. Wędka pod pachę, jedną ręką za kark, drugą pod spód i dało radę. I jeszcze taka ciekawostka. W ostatni weekend sierpnia, kolega w tym samym miejscu złowił bolka takiej samej długości. Prawdopodobnie to ten sam, dobrze że nie trafił na mięsiarzy to ma szansę urosnąć do 80+. 

• Like 3

Witam

Kawałek bolenia :) na THRILL .Przywalił w okolicy piaszczystej łachy za ostrogą .Wobler prowadziłem tak szybko jak tylko mogłem....zadziałało i...JEST !

Przeglądam wątek i stwierdziłem że patu powinien zostać objęty całkowitym zakazem zamieszczania zdjęć z boleniami na tym forum. Nie to, że zdjęcia brzydkie...te są malina ....ale stanowczo za duże BOLENIE ! :) :) :) Wszystkim gratuluje boleni i łownych przynęt.Pozdrawiam serdecznie.

1rxnuq.jpg

Edytowane przez Darekspin
  • Like 16

Dziś znów sie troszke działo,  a zaczeło sie obiecująco bo już w pierwszym rzucie zapiąłem 40staka,a potem nic przez 3h,az do nowych met gdzie co nieco  sie zlowiło. Na koniec zbieracz ochotek wypłoszył mi wszystkie bolki,a jeszcze 50m wczesniej widziałem kilka atakow i bardzo liczyłem na coś konkretnego..

Przynety: bezsterowiec mojego wykonania,oraz perłowe kopytko mikado fishunter w ekspresie

post-49445-0-72547000-1410456617_thumb.jpg

post-49445-0-81581300-1410456719_thumb.jpg

Edytowane przez Miro 85
  • Like 11

..dobra, dobra Daro..nie mydlij gałek tylko wklejaj swoje kabanki..wiem, że masz kilka tali asów w rękawie..jakbym Cię nie znał stary odrzańcu :-)..

Pozdro dla Ciebie i pani Hani...widzę, że powoli uczeń przerasta mistrza :-)

Nic tylko pogratulować kompana ;)

P.S do zobaczyska na rewirach...

• Like 1

Dziś znów sie troszke działo,  a zaczeło sie obiecująco bo już w pierwszym rzucie zapiąłem 40staka,a potem nic przez 3h,az do nowych met gdzie co nieco  sie zlowiło. Na koniec zbieracz ochotek wypłoszył mi wszystkie bolki,a jeszcze 50m wczesniej widziałem kilka atakow i bardzo liczyłem na coś konkretnego..

Przynety: bezsterowiec mojego wykonania,oraz perłowe kopytko mikado fishunter w ekspresie

Chyba jakiś szczupak bzyknął mamę bolenicę tego egzemplarza bo łeb ma dziwnie spłaszczony  :)

O, mam podobną fotkę do tej Darkowej:

1_202_zps98de95aa.jpg

I też z Thrillem :D

I nie żeby to jakaś reklama była :) Thrill coś tam łowi, ale żeby to była jakaś wunderwaffe na każdą okazję to bym nie powiedział.

Ale na pewno nie jest też tak, żeby nie łowi nic ;)

Edytowane przez tadekb
  • Like 5

Witam. W końcu narwiańska "80"  :D . Rybka oczywiście dalej straszy gruntowców. Złowiony na swojego wobka (już urwany :angry: ) do kompletu kijek ukręcony we własnym zakresie, czego chcieć więcej, pozdrawiam.

9053889200_1410694918_thumb.jpg

Edytowane przez @spius83
  • Like 21