siwypike Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dałeś czadu Patryk. Niezły płetwal. Fotki jak zawsze klasa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Wydzielić wątek i Tarpony 2014 złowiony z brzegu? gratulację wspaniałego połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) O ja "...pip...", ale fota No i ryba piękna Edytowane 14 Września 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Gruubo Patryk.Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Uuu la la/ Ale tarpon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tak... człowiek myśli, marzy, kombinuje, a potem Patryk wstawia te człowieka marzenia... i trzeba marzyć coś innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A miałem pytać co i jak tam po wyprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ale knaga!! Gratulacje! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ...gruuba, Big Bad Mamma z grubą ósemką na przedzie...Rh10 na frontowej wodzie..Pozdro Piotr 75..do następnego :-). To co, to może już wątek Bolenie 2014 zamykamy... Patryk brak słów .... szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ..panowie, dzięki..ale spokojnie..jesień dopiero przed nami :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Otóż to.Trzeba trafić jakiegoś 90-taka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Patryk wspaniała ryba. Boleń przez duże B. Gratuluję i życzę jeszcze większego.A zdjęcie jak zwykle klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Patu, Bolek - rewelacja. Gratuluję. Dużo zabrakło do 90? Pozdrawiam,malcz Edytowane 14 Września 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Gratki Patu, piekny zdrowy Kaban. Pisalem o bolku ale lowca tez zdrowo wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tak patrzę na to zdjęcie Patryka i skoro bolo nie miał nawet 90 cm to jak ogromny musiał być ten rekordowy kaban P. Janusza Widła? Wyczytałem, że stracił on negatyw z fotką ale może ktoś zna w sieci link ze zdjęciem tego potwora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Patu gratuluję, ryba piękna, foto w klimacie który mi najbardziej leży, podziwiam i jeszcze raz graty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 .."przerobiłem" troszkę boleni :-)...jedno jest pewne, przy rybach powyżej 75-80cm każdy cm więcej w obwodzie odpowiada co najmniej dwóm w długości ..Ta ryba była bardzo nakoksowana..P.S. chyba gdzieś przemknęła mi przez oczy ryba Janusza..chyba z Dunajca, ale było to dość dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam,Już od długiego czasu mam wzór na ładne Rapy. Wisła+Bonito=Bolenie powyżej 70. Widać, że już silne i nażarte:) Muszę przyznać, że nowe woblery Bonito sprawują się rewelacyjnie!!!Fotka słaba ale byłem sam a telefon służy mi gównie do dzwonienia...Gratulacje dla łowców za piękne Bolenie.pzdr. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Alez OKAZ Patryk!Gratuluje serdecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Po dłuuuuugiej przerwie w wędkowaniu, wybrałem się wczoraj na wieczorne sandacze. Na szczęście, nauczony doświadczeniem, zabrałem boleniowe pudełko. Na mojego Green Line 6 taki kwadraciak się uczepił: Jego "kwadratowość" dobrze widać jak leży 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Patryk, piękny boleń, marzenie każdego boleniarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Patryk to się nazywa boleń, przez duże B Majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 A nie lepiej by było po prostu kliknąć "lubię to", a nie ciągle pisać te wszystkie gratulacje? To jest trochę nudne i znacząco wpływa na brak przejrzystości wątku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 A nie lepiej by było po prostu kliknąć "lubię to", a nie ciągle pisać te wszystkie gratulacje? To jest trochę nudne i znacząco wpływa na brak przejrzystości wątku. A nie lepiej byloby w nowym miejscu przyjac zwyczaje panujace a nie zaczynac "kariere" od madrosci i wskazowek ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Pewnie lepiej, ale jedno nie ma nic wspólnego z drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi