Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Oj ma. Ja gdybym miał 16 postów, nie zwracałbym uwagi, ale przez to że jesteś nowy na forum wyjaśnię Ci dla czego tak ludzie gratulują. Sam rzadko to już robię, ale taki boleń na forum trafia się raz, góra dwa razy na rok, stąd te gratulacje i  pochodzą głównie od osób którzy łowią bolenie i potrafią docenić taką rybę.

• Like 2

Jak się uwagę zwróci sensownie to można mieć jeden post. Fazi sypnij no jakąś 80tką to ci pogratulujemy ze dwie strony. Zobaczysz będziesz się cieszył...

Tylko mając jeden post raczej ciężko sensownie zwrócić uwagę bo jak można to zrobić nie znając specyfiki forum :).

No cóż, widać że "niekarierowicz" nie może wyrazić swojego zdania ;) a sens jego wypowiedzi oceniany jest poprzez pryzmat ilości wszystkich postów :)

Rybki łowię dla siebie i również lubię czasem pochwalić się ich ładnymi fotkami, ale na pewno nie po to żeby otrzymać dwie strony gratulacji (i żeby nie było, nie twierdzę, że patu po to wstawił tą fotę), więc serdecznie dziękuję, ale nie skorzystam z Waszych propozycji :)

• Like 1

No cóż, widać że "niekarierowicz" nie może wyrazić swojego zdania ;) a sens jego wypowiedzi oceniany jest poprzez pryzmat ilości wszystkich postów :)

Moze wyrazic swoje zdanie, ale musi sie liczyc z tym ze nie kazdy sie z nim zgodzi.Tak jak ty sie nie zgadzasz z forumowymi obyczajami.Wejsc z butami w jakas "wspolnote" , powiedziec cos od siebie , czekac na oklaski i wielkie zmiany.....przykro mi ale "to se ne da."

Patryk jeszcze jedna taka fota i sie obraze ;)

Maciora okrutna! Gratuluje 

• Like 1

Zgodzę się z Tobą. Nie było to moim zamiarem, ale ja tylko odpowiadałem na wpisy. Jak dla mnie to całość można usunąć bo jakaś "burza" się rozpętała (co nie było moim celem).

Kończę i pozdrawiam :)

..ja Was pogodzę ;) ...

RH10 podane za jedną z główek..

2u5aq8x.png

• Like 29