wujek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Oj ma. Ja gdybym miał 16 postów, nie zwracałbym uwagi, ale przez to że jesteś nowy na forum wyjaśnię Ci dla czego tak ludzie gratulują. Sam rzadko to już robię, ale taki boleń na forum trafia się raz, góra dwa razy na rok, stąd te gratulacje i pochodzą głównie od osób którzy łowią bolenie i potrafią docenić taką rybę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak się uwagę zwróci sensownie to można mieć jeden post. Fazi sypnij no jakąś 80tką to ci pogratulujemy ze dwie strony. Zobaczysz będziesz się cieszył... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak się uwagę zwróci sensownie to można mieć jeden post. Fazi sypnij no jakąś 80tką to ci pogratulujemy ze dwie strony. Zobaczysz będziesz się cieszył...Tylko mając jeden post raczej ciężko sensownie zwrócić uwagę bo jak można to zrobić nie znając specyfiki forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Fazi złów przyzwoitą rybę, wrzuć dobrą fotkę, a gwarantuje Ci, że będziesz miał kliknięte " i like it" oraz sporo osób doceni Twój trud przez miłe słowa otuchy i podziękowania za to, że mogą cieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krisu23 Opublikowano 15 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Są tacy co wstawiają jeden post na pół roku a mimo to jest sensowny i mi się podoba. Żeby nie było, że same głupoty piszę to taki post ode mnie:) Edytowane 16 Września 2014 przez Krisu23 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 A taki post jest jak najbardziej sensowny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No cóż, widać że "niekarierowicz" nie może wyrazić swojego zdania a sens jego wypowiedzi oceniany jest poprzez pryzmat ilości wszystkich postów Rybki łowię dla siebie i również lubię czasem pochwalić się ich ładnymi fotkami, ale na pewno nie po to żeby otrzymać dwie strony gratulacji (i żeby nie było, nie twierdzę, że patu po to wstawił tą fotę), więc serdecznie dziękuję, ale nie skorzystam z Waszych propozycji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Krisu23 to jedno z fajniejszych zdjęć jakie widziałem , fotka marzenie :-) Edytowane 15 Września 2014 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Są tacy co wstawiają jeden post na pół roku a mimo to jest sensowny i mi się podoba. Żeby nie było, że same głupoty piszę to taki post ode mnie:) cr.jpg Miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Krisu,klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Patryk coś pięknego - przepiękna ryba i zdjęcie. Jak się na nie patrzy czuje się zapach jesieni i wiatr na twarzy Krisu fotka rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Patu, przepiękny boleń Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Gratulacje Patryk fota i ryba wymiata . Krisu zdjęcie nietuzinkowe brawo. Edytowane 15 Września 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No cóż, widać że "niekarierowicz" nie może wyrazić swojego zdania a sens jego wypowiedzi oceniany jest poprzez pryzmat ilości wszystkich postów Moze wyrazic swoje zdanie, ale musi sie liczyc z tym ze nie kazdy sie z nim zgodzi.Tak jak ty sie nie zgadzasz z forumowymi obyczajami.Wejsc z butami w jakas "wspolnote" , powiedziec cos od siebie , czekac na oklaski i wielkie zmiany.....przykro mi ale "to se ne da."Patryk jeszcze jedna taka fota i sie obraze Maciora okrutna! Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) (...) Wejsc z butami w jakas "wspolnote"powiedziec cos od siebie , czekac na oklaski i wielkie zmiany.....przykro mi ale "to se ne da." Ha ha, widzę że masz sporą tendencję do nadinterpretacji Edytowane 15 Września 2014 przez Fazi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ha ha, widzę że masz sporą tendencję do nadinterpretacji Jasnowidz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Czuję się zmiażdżony Twoją ripostą! Wygrałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zobacz kolego ile spamu sam produkujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zgodzę się z Tobą. Nie było to moim zamiarem, ale ja tylko odpowiadałem na wpisy. Jak dla mnie to całość można usunąć bo jakaś "burza" się rozpętała (co nie było moim celem).Kończę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Krisu podniosłeś cokolik brodzika mych potrzeb....A tak serio ciekawe zdjęcie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zgodzę się z Tobą. Nie było to moim zamiarem, ale ja tylko odpowiadałem na wpisy. Jak dla mnie to całość można usunąć bo jakaś "burza" się rozpętała (co nie było moim celem).Kończę i pozdrawiam ..ja Was pogodzę ...RH10 podane za jedną z główek.. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Eee ten przy poprzednim wygląda jak nieco wyrośnięta ukleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 tez fajne rybsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Skoro tu są takie obyczaje i nie jest to nic złego (nie zaśmieca wątku) to ja szczerze pogratuluję (szczególnie regularności w łowieniu dużych rap) Edytowane 15 Września 2014 przez Fazi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Eee ten przy poprzednim wygląda jak nieco wyrośnięta ukleja ...życzył bym sobie stadko takich uklei co wypad... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi