miramar69 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Straśnie wyrośnięte te wasze "oklejki" - Patu ???? Edytowane 15 Września 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ..żerują na małych boleniach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 He ,he ,heee ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 o mamuńciu Patryk graty za foty i rybki miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na ostatniej wyprawie myślałem, że nic już nie złowię, wiało piździło mgła taka że widoczność 20m max no ale coś tam się uwiesiło, później drugie i trzecie, wszystkie takie same to wystarczy jeden:) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Przesadziliście. @Patu, trzeba było się zastanowić, zanim wstawiłeś tą fotę, bo po takiej rybie, to każdy inny wydaje się mały... No, chyba że pojawią się jeszcze większe, czego oczywiście życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Kamilu,łatwo nie będzie ale poprobujemy...szczególnie jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jestem po pierwszej lekcji łowienia na topwatery. Na zdjęciu efekt sprawdzianu W pysku RHspinnerbait 9 cm/26g 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jestem po pierwszej lekcji łowienia na topwatery. Na zdjęciu efekt sprawdzianu W pysku RHspinnerbait 9 cm/26g Wild1.jpgJuż od miesiąca nosze się z zamówieniem tych spinnerbaitów. W lato model 6 cm dawał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ładna gruba ryba Wildriver, a top water... no cóż albo się w to wierzy i czerpie frajdę, albo się rzuca raz i stwierdza- to nie dla mnie. Ja też kiedyś byłem na takiej lekcji jak ty i to z tym samym nauczycielem . Od tego czasu jak tylko się da łowię powierzchniowcami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jestem po pierwszej lekcji łowienia na topwatery. Na zdjęciu efekt sprawdzianu W pysku RHspinnerbait 9 cm/26g Wild1.jpgGratki za ładną rapkę , a jak tam nowy sonarek testowałeś już ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ładny Wiślany "Krawężnik". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) A to (tym razem kolegi) równa 79 'tka:) z Bugu Edytowane 17 Września 2014 przez marcinspol 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ładna gruba ryba Wildriver, a top water... no cóż albo się w to wierzy i czerpie frajdę, albo się rzuca raz i stwierdza- to nie dla mnie. Ja też kiedyś byłem na takiej lekcji jak ty i to z tym samym nauczycielem . Od tego czasu jak tylko się da łowię powierzchniowcami. Samo łowienie to niesamowita frajda,szczególnie dla kogoś powiedzmy"obłowionego"standardowymi przynetami Mega sprawa Gratki za ładną rapkę , a jak tam nowy sonarek testowałeś już ? Rapka jak rapka Dzięki.Niedługo przetestuje telewizor Ładny Wiślany "Krawężnik". Ano wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Gratulację pięknych boleni chłopcy pozdrawiam Japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Marek Gratki pięknego "TARPONA" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Odra ,może nie olbrzym ale jak to mówią ...na wyjeździe liczy się podwójnie Patryk dzięki za fotkę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Hamulec odpalił i pobujał mbx-em .Następnym razem będzie lepiej...tylko nie bierz kolorowych;).Dzięki za miłe towarzystwo Piotr.P.s. Przy Twoich gabarytach każda Rapa będzie mała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Piotr, rada na przyszłość...wrzucaj fotki przez hosta...forumowy "upload" zjada "jakość" :-)...Puściłem priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wiślany pogromca uklejek branie z warkocza na wobler prowadzony średnim tempem , na wodzie zero oznak żerowania boleni. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jakoś tak chyba ładniejsze, przynajmniej dla mnie, są te z czerownawymi płetwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Na bezsterowca o długość 6,5 cm i wadze 10,85 gr własnego wykonania. Boleń 3 kg, wrócił do wody. Drugi z tego samego dnia po trzy godzinnej przerwie 2,685 kg. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ładne zdjęcie i rapa niczego sobie.Pozdrawiam i gratuluję :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wczorajszy Boluś Wiślany 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Fajna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi