Jaco78 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Patu dobrze przetrenowałeś rapy na rejonie Ale nie wszystkie Jeden z doskoku się trafił . pozdrawiam 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 ..Jaco, jak to uczyli na religii.."Bóg kazał się dzielić"... Chyba nie muszę Ci mówić, że prawdziwy trening dopiero się zacznie Pozdro stary Odrzańcu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Ostatnie cosie na swojego wobka rh 2013 10 cm Edytowane 21 Września 2014 przez MaciejK 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Sandacze dalej nie chcą współpracować ... Sprzętowo:Team Dragon 2,70 m, 10 - 35 gShimano Ultegra XT 3000PP 10 lba na końcu zestawu mój wobler GreenLine 6, 11 g 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ..kurde Artur, musiałem odpalić "szopa" co by zobaczyć rybę .Gratulacje za "nocnika"... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) DziękiWbrew pozorom było już jasno - tuż przed 7 rano - tyle że mgła była jak mleko i Sonyak nie podołał... Edytowane 21 Września 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ..ryba broni się za sprzęt...ładny bolo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Wiślany łobuz ,na sterowca od Tomka1988 Edytowane 21 Września 2014 przez Piotr 75 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ..łobuz to ten co 3ma czy ten 3many :-)Fajne zdjęcie i rapka godna..Pogratulować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) @Piotr75, piękna rapa i świetna fotka Był poranny jest i wieczorny Sprzęt i przynęta bez zmian Edytowane 21 Września 2014 przez Artech 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Patu dobrze przetrenowałeś rapy na rejonie Ale nie wszystkie Jeden z doskoku się trafił . pozdrawiam Jacku widzę że zmieniłeś forum, co mnie bardzo cieszy. Czekamy na piękne jesienne zdjęcia, na RO dałeś popalić swego czasu ;-) graty za bolka. Edytowane 22 Września 2014 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zmieniłem ostatnio rejony na ciut bliższe a dokładnie mówiąc Paprocany, nie mając już zapału już do "szczupakowania" wybrałem się z brzegu porzucać za boleniem z myślą a może... i wpadł taki z 7 na początku 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) , Edytowane 24 Września 2014 przez japa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Poranna rapka na woblera. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jacku widzę że zmieniłeś forum, co mnie bardzo cieszy. Czekamy na piękne jesienne zdjęcia, na RO dałeś popalić swego czasu ;-) graty za bolka.Sandacz 33 miło Cos tam postaram sie wrzucić pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ..Jaco, jak to uczyli na religii.."Bóg kazał się dzielić"... Chyba nie muszę Ci mówić, że prawdziwy trening dopiero się zacznie Pozdro stary Odrzańcu...Ja jestem już po :) Pozdrawiam stary raperze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Wieczorny... gdy już wiatr się wyhulał .Strzał w RH 85 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Patryk ty jak wstawisz fotę to oczu nie mogę oderwać od monitora.Fajny bolek i fota jak zawsze. Edytowane 24 Września 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dzięki Robert.Jak będziesz w okolicy wioski z tramwajami,zapraszam na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Wieczorny... gdy już wiatr się wyhulał .Strzał w RH 85 Ja za cholerę nie skusiłem jeszcze żadnego bolka na RH 85 choć widz ac Twoje zdjęcia Patu staram się każdorazowo nim porzucać i połowić w toni i przy dnie. Chyba po prostu szczecińskim boleniom nie smakuje i trzeba jechać w górę rzeki by dał efekt w postaci kopnięcia w łokieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Pawel coś w tym jest... Kilka ostatnich wypadów na SUF (Szczecin Urban Fishing), Miejscowka pelna boleni, od takich po 15 cm koncząc na zdrowych 75+ (wieksze pewnie też są, ale jeszcze się do nich nie dobralismy), zawsze gdy tam jesteśmy w wodzie ląduje RH. Póki co poza dwoma ładnymi, aczkolwiek niezaciętymi braniami, te przynęty są dziewicze... A troche nas to dziwi, bo jakbym nie znał wody to celowałbym własnie w przynęty typu gumy RH. A tu niespodzianka, ryby duuuuuuużo chętniej gryzą z powierzchni - co mi akurat absolutnie nie przeszkadza Póki co hitem ostatniego wypadu były najnowsze zabawki od Jokera czyli koma, amok oraz ich modyfikacje. Na 7 posiadanych wobkow (rozne kolory/wielkosci) kazdy zaliczył prznajmniej odprowadzenie lub branie, ale jeden był szczególny... Fotki wstawie jak mi dzerwys wysle... co moze troche potrwać bo ostatni tydzień sezonu trociarza too dość trudny okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Gratulacje Patu srebrna torpeda. Ja wstawiam miedziano brązową w bardziej już chyba jesiennej tonacji. Sprzęt CTS do 45gr, Tp4000Mg i.. RH85:) 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Pawel coś w tym jest... Kilka ostatnich wypadów na SUF (Szczecin Urban Fishing), Miejscowka pelna boleni, od takich po 15 cm koncząc na zdrowych 75+ (wieksze pewnie też są, ale jeszcze się do nich nie dobralismy), zawsze gdy tam jesteśmy w wodzie ląduje RH. Póki co poza dwoma ładnymi, aczkolwiek niezaciętymi braniami, te przynęty są dziewicze... A troche nas to dziwi, bo jakbym nie znał wody to celowałbym własnie w przynęty typu gumy RH. A tu niespodzianka, ryby duuuuuuużo chętniej gryzą z powierzchni - co mi akurat absolutnie nie przeszkadza Póki co hitem ostatniego wypadu były najnowsze zabawki od Jokera czyli koma, amok oraz ich modyfikacje. Na 7 posiadanych wobkow (rozne kolory/wielkosci) kazdy zaliczył prznajmniej odprowadzenie lub branie, ale jeden był szczególny... Fotki wstawie jak mi dzerwys wysle... co moze troche potrwać bo ostatni tydzień sezonu trociarza too dość trudny okres ..mifek, na RH 12 tez nie chcą brać ??@szycha 81 w akcji... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dzisiejszy wziął z opadu.moja zyciówka nie miałem czym zmierzyć ale ponad 70 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kamil, a jak byliśmy razem w niedzielę to nie chciały takie brać Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi