kamilos Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Krisu 23 super strzał, pełna profeska genialnie trzymana ryba. Moje gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dziękuję, mam dobrego nauczyciela:) Trochę mu zajęło żeby tak wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Krisu, z każdym sezonem coraz lepsze ryby łowisz, strach pomysleć co będzie za kilka latPatryk, ten Twój ostatni kaban mnie rozwalił tak, że do dziś nie moge dojść do siebie Ja mogę powiedzieć, że jesień się chyba rozpoczęła, nie tylko w papierachrybkę dedykuję naszemu koledze, który odszedł niewiele zabrakło do 80 , ciężko wypracowana, woda wysoka, ciężko się poruszać Edytowane 25 Września 2014 przez ziom7 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Fajna rapa.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Fajne bolki gratuluje łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ziom jak to Ziom, nie widać go, nie słychać go aż tu nagle jak zawsze wyskakuje jak przysłowiowy Filip z konopi z Mega bolasem. Ot to cały ziom ! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Potwierdzam. Zioma nie widac, nie słychać, ale do czasu...:-) jak ostatnio wyrżnął idąc przez krzaki na kolejną główkę to musielibyście usłyszeć.... ja o mało nie zlałem sie ze śmiechu :-) Graty Ziom ! Za te setki km i kilka dni w tygodniu na rybach z nadzieją, że może w końcu przełamiesz złą passę - należała się Tobie piękna ryba !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Innym łowcom też pięknie gratuluję :-) Żeby nie było ... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dzięki dzięki , przez lipiec, sierpień i początek września wypadów boleniowych było jak na lekarstwo, można policzyć na palcach u jednej ręki, nie było sensu szukać wiatru w poluLipiec mocno kleniowy, później mocno sandaczowo.Efekty mizerne z tymi sandaczami, a sporo pojeździliśmy, powalczyliśmy z krzaczorami, zmienny stan wody też nie ułatwiał zadania - najlepiej na to zrzucić Teraz nadeszło ochłodzenie, szczególnie w nocy, wiec był to znak, że trzeba już chwycić za sprzęt boleniowyjeszcze raz dzięki i pozdrawiamziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Fruwająca rapka:) 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ...i znów kolega musiał strzelać seriami podczas lotu za burtę.Świetne,dynamiczne ujęcie.p.s. Krisu,u Was zawsze tak pochmurno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) W tym roku wyjątkowo tak było przez cały lipiec i połowę września. A ze zdjęciami akcji to się dopiero rozgrzewam, idą te z dolnej półki:) Jest jeszcze drugi kolega co trzaska foty z innej perspektywy ale on na razie nie chce nic pokazywać Edytowane 26 Września 2014 przez Krisu23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Krisu, Robert już się nie udziela na forum, ale widzę że rośnie mu godny następca. Ujęcie fantastyczne, choć fotka mogłaby być nieco ostrzejsza i jak piszę Patu mieć inne światło. Troszkę wygląda jak by zdjęcie było robione z małpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Może to kadr z filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Rewelka. A wygląda jak kadr z filmu Inna perspektywa to taka, z której widać więcej wody?PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Może to kadr z filmu?..strzał w 10tkę !?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 I na filmie ostrość będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Jest jak jest i tak na prawdę światło nie zależy całkiem ode mnie. Tylko jak ryba obróci ponton:)Bardzo bym chciał żeby ryby brały w piękny słoneczny dzień i defilowały na ogonach przed kamerą ale nie zawsze się to udaje.Maynard inna perspektywa to taka jak nagrywałem brania na top watery ale nie z kamerą na głowie bo to wychodzi mega słabo pozatym pełno tego w internecie. Musiałem wymyślić inne rozwiązanie na które wyjątkowo o dziwo wpadłem sam bez pomocy Roberta. Bo kadry z boku to jego patent co i tak wszyscy wiedzą. W uchwyceniu brań chodziło mi o to, żeby było widać: rzut, kij, łowiącego i walnięcie w przynętę live i wszystko na pomponie 330 . Udało mi się nagrać wiele takich scen ale na razie tego nie pokazuję. Będzie czas.A cena jaką za to zapłaciłem była słona, ustrojstwem o którym mowa zrobiłem sobie z 1częściowego CTSa 2.4m travela w dwóch kawałkach. Teraz kij jest u doktora Krzysztofa w Zielonkach pod Wawą, obiecał, że wyleczy:) Edytowane 26 Września 2014 przez Krisu23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 do Krisu23.Brawo, Super fota - cieszy oczy. Wysiłek przyniósł Ci super efekt. Szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dzięki dzięki , przez lipiec, sierpień i początek września wypadów boleniowych było jak na lekarstwo, można policzyć na palcach u jednej ręki, nie było sensu szukać wiatru w poluLipiec mocno kleniowy, później mocno sandaczowo.Efekty mizerne z tymi sandaczami, a sporo pojeździliśmy, powalczyliśmy z krzaczorami, zmienny stan wody też nie ułatwiał zadania - najlepiej na to zrzucić Teraz nadeszło ochłodzenie, szczególnie w nocy, wiec był to znak, że trzeba już chwycić za sprzęt boleniowyjeszcze raz dzięki i pozdrawiamziom Brawo, pod 80ąt to unikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Strasznie kwadratowe się u nas rapy porobiły a to dopiero wrzesień, strach pomyśleć jak będą wyglądały pod koniec października 80+ zabrał uklejkę RH 10 prowadzoną średnim tempem.Sprzętowo MBX 2,36 17lb; TP4000 '11, PP 15lbP.S @ricci dzięki za asystę przy podbieraniu i udany wypad 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Piękny klamot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Strasznie kwadratowe się u nas rapy porobiły a to dopiero wrzesień, strach pomyśleć jak będą wyglądały pod koniec października 80+ zabrał uklejkę RH 10 prowadzoną średnim tempem.Sprzętowo MBX 2,36 17lb; TP4000 '11, PP 15lbP.S @ricci dzięki za asystę przy podbieraniu i udany wypad Bartek,wrzuć jeszcze jakąś inną fotę,bo ta nie oddaje jakiego kabana trzymasz . Było super!!!! Gaidzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Tasior, niezły bolek, zaobserwowałem, że jesteście z Patrykiem ostatnio w separacjiale dajecie radę widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi