Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Skleisz.

Zwodujesz.

Tasiek złowi, i będziemy mieli kolejne piękne zdjęcie z odrzańskim czerwonym październikiem.  ;)

Z tego co pamiętam "czerwony październik" miał napęd atomowy, więc i branie atomowe - wchodzę w to, Forecast sklejaj model ;)  :D

• Like 1

Krótki pobyt w Polsce (1,5 dnia) nie mógł się obejść bez Odry. Czasu bardzo mało, bo na ryby wygospodarowałem jakieś 7 godzin, ale udało się skusić na swoje wobki 4 bolki i szczupaka. Okazów nie było, ale i tak cieszą. Ogólnie było jeszcze kilka wyjść. Woda trochę podniesiona i brudna, warunki dość trudne.

DSCN1194_zps09793e5e.jpg

• Like 37

W załączeniu moje i brata bolki z Bugu, złapaliśmy 4 i drugie tyle niezaciętych brań (myślę że w związku z faktem, że brania były w dalekich rzutach - żyłka 0,23 też niestety się rozciąga). Rozmiar to 74 (na zdjęciu córeczka:),68,65,63 - załączone zdjęcia tych regulaminowych. Aha dla porządku przynęty to woblery BONITO i wobler ze sterem od "Tomek1988,

post-52072-0-94392300-1412327984_thumb.jpg

post-52072-0-80446100-1412328003_thumb.jpg

post-52072-0-37529500-1412328035_thumb.jpg

Edytowane przez marcinspol
  • Like 17

U mnie sezon już w zasadzie się skończył, można liczyć na pojedyńcze epizody kiedy gdzieś  coś się pokaże. Wczoraj udało się po usilnych poszukiwaniach skusić dwa takie w rozmiarze sportowym 66-67cm. Ale pogoda ładna, to i rzuca się sympatycznie. Spotkałem się nawet z kolegą @Mansik ale aura łowiska gdzie był jakoś mnie nie zachęcała więc przeniosłem się na głębsze wody. Pozdrawiam

wi0ft1.jpg

• Like 13

Wczoraj ten stan wody troszke zbił mnie z tropu, choc w ramach ciekawostki spoko, fajnie bylo podreptac po miejscach ktore zawsze przysłaniała woda a jakis kontakt z rybą uzyskaliśmy przechodząc całkiem na jakieś płycizny, ale jak juz trafiały w przynete to po chwili spadały, choc dwie fale ktore utworzyły mi sie za wabikiem podziałały na wyobraznie, dopiero jak woda sie ruszyła wpadł jeden przyzwoity bolek.