Bobex Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Nie zaśmiecajcie wątku tymi kłótniami albo sobie stwórzcie wątek "Kto ma racje!?-Bolenie 2014" ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Nie zaśmiecajcie wątku tymi kłótniami albo sobie stwórzcie wątek "Kto ma racje!?-Bolenie 2014" ;-)Święte słowa! z mojej strony temat zamknięty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Taka skromna Paprocańska torpeda przynętą był mój bezsterowiec 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nie tak kwadratowy jak ostatnie, ale też dał nieźle popalić Połakomił się na RH12 startujące z dna. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ..fajna jesienna rapcia...ja wreszcie po absencjii zaatakuję po weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Sprzętowo:Team Dragon 2,70 m, 10 - 35 gShimano Biomaster XTL 3000PP 10 lba na końcu zestawu mój wobler GreenLine 6, 12 g 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Brawo Tasiek !Brawo Artech !Z pozycji nielowiacego piernika przesylam szczere gratulki PozdrawiamGuzuPs. Patryczek pokaż im 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Oj Danielu......ładnie to nas tak Patryczkiem straszyć zamiast samemu wybrać się na łowy Dzięki za gratulki! Edytowane 18 Października 2014 przez tasiek321 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Oj Danielu......ładnie to nas tak Patryczkiem straszyć zamiast samemu wybrać się na łowy Dzięki za gratulki! Sezon zakonczony, jedyne lowy na jakie wyruszam jeszcze w tym roku to polowanie na kaski z gazetki Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tasior to Łowczy Nadgajd Skopał mi znów tyłek.Co mi pozostało to sprawne podbieranie krawężników.Rozważam koniec przyjaźni i wyrzucenie drugiej ławki z pontonu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dajmy sobie jeszcze jedną szansę Jak się karta nie odwróci, to rezygnuje z gaidingu a drugą ławkę rytualnie spalimy na slipie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Eee tam Danielku, pokazywałem jak byłem mały .Tasior,wrzucaj drugiego z tego dzionka co bym nie musiał dwa razy gratkować .P.S.. A podjelonek bambi vel forecast zapomniał wędki czy nastawił się Orką od CD na orki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 P.S.. A podjelonek bambi vel forecast zapomniał wędki czy nastawił się Orką od CD na orki Co ja mogę powiedzieć cienki jestem A nowe kije zawsze swe frycowe płacą.Orka daje radę ba nawet Taśkowi który wiesz jak wybrzydza trochę się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riki1 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 WARCIAŃSKA TORPEDA :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tasiek miło się patrzy na Twoje połowy, gratuluję. Dawaj tego drugiego kwadrata bo w góry co prawda niedawno przywieźli koło i ogień ale jednak wieści znad wody docierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 DSC06289.jpg Sprzętowo:Team Dragon 2,70 m, 10 - 35 gShimano Biomaster XTL 3000PP 10 lba na końcu zestawu mój wobler GreenLine 6, 12 g Artur, ładnie masz przetrenowane i rozkminione urbanrappy :-).Pozdrawiam i gratuluję.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 A to odrzańska torpeda, wydarł z hebla dobre 15 metrów Sprzętowo niezmiennie Phenio MBX 2,36m 17lb; TP 4000 '11; linka PP 15lbJak widać na załączonym obrazku - zażarł RH12 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Świetna fotka a i rapa godna.Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Piękny rapiszon a najbardziej cieszy to że gryzą te co trzeba !!!Gratuluje Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Zdjęcie świetne , rapa też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzięki Patu, dzięki Karol za gratulacje! Forecast - CD Orka całkiem sprytna jak na swój moduł i cenę P.S. ja bym tylko ją delikatniej uzbroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ..założę się, że zaczął standardowo na 30tce Hardloy`a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ..a na szczycie 6tki na omotce z PP lub streena... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Koledzy Kopia leżącego. Już nie mam sił się odgryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Koledzy Kopia leżącego. Już nie mam sił się odgryzać Wykonanie Orki - pierwej sort Tylko te przelotki duże, ale jak takie lubisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi