karolkrause Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Koledzy Kopia leżącego. Już nie mam sił się odgryzać Jedz na ryby Alconit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 .. ponoć właśnie wrócił... ..teraz pisze podanie, prosto spod pantofla , z prośbą o kolejny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Karolu sadzę że ponton nie zdąży wyschnąć Podanie Taśka zostało odrzucone przez Mariolkę więc jadę tylko z jedna ławką na pontonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Panowie... wystarczy... :) Jak widzę, że któryś z Was w tym wątku coś pisze to czekam na pikną rybę, a tu tymczasem... waciki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Adaś żeby nie było off.... Było tego ostatnio trochę i wszystko na RH12A na foto mój pilny uczeń i kompan z łódki szwagier 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 .widzę nowy nabytek na pawęży...lepiej lata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 .widzę nowy nabytek na pawęży...lepiej lata?? Jest poprawa na + i to spory, tylko skorupa do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak widzę, że któryś z Was w tym wątku coś pisze to czekam na pikną rybę, a tu tymczasem... waciki... Adaś fotka była tylko burzliwa dyskusja o CD Orce ją przyćmiła Specjalnie dla Ciebie ponowie foto 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To i ja jednego porannego dorzucę Sprzęt Mhx st1144f,emblem + pletka techron i hermes na agrafce . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wiem, wiem... ja się nie czepiam... Tasiek niech zgadnę ten pierwszy miał koło 77, ten drugi koło 79... Orki Okrami, ale to wygląda, czasem tak: :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Skąd u Ciebie taka wiedza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jest poprawa na + i to spory, tylko skorupa do wymiany Karol a co ze skorupą jest nie tak?Pęknięta i porysowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Skąd u Ciebie taka wiedza?? ...w dzień dobry TVN gadali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jakiś helikopter nad nami latał ale nie spodziewałem się, że to "błękitny 24" z TVN;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 ..widzisz, już nawet spokojnie porapować nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Helikopter pilnował aby Niemiec nie płakał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 ..i nie rzucał kamieniami w Busha 330cm na Lubartowskich numerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Adaś fotka była tylko burzliwa dyskusja o CD Orce ją przyćmiła Specjalnie dla Ciebie ponowie foto polar wpuszczony w spodnie tego jeszcze nie grali co najwyżej sweter i koszula w kratę fajna fotka i fajny bolo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 polar wpuszczony w spodnie tego jeszcze nie grali co najwyżej sweter i koszula w kratę fajna fotka i fajny bolo Nie znasz się @szpiegu na nowych trendach mody wędkarskiej P.S.Oj szpiegu, szpiegu - na rapę miałeś patrzeć a nie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 tap madl bielinek 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Brawo Tasiek !Brawo Artech !Z pozycji nielowiacego piernika przesylam szczere gratulki PozdrawiamGuzuPs. Patryczek pokaż im Artur, ładnie masz przetrenowane i rozkminione urbanrappy :-).Pozdrawiam i gratuluję.. Dzięki Panowie.Patryk staram się. Wolałbym polatać po bardziej dzikiej Oderce ale ciągle mi czasu brakuje. A jak człowiek ma 2-3 godziny na rybki to mu tylko urbanfishing zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja dodam od siebie, że urbanfishing może miec też ważny wymiar humorystyczny. Mina bulwarowej, nadodrzańskiej chołoty jak człowiek wypuszcza wymiarowego sandacza - bezcenna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Myślę, że moja mina jak się męczę wśród kilkudziesięciu bulwarowych jegomości, głodnych sandaczowego mięcha, byłaby równie bezcenna Dlatego brzegowy urbanfishing jest mi obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Myślę, że moja mina jak się męczę wśród kilkudziesięciu bulwarowych jegomości, głodnych sandaczowego mięcha, byłaby równie bezcenna Dlatego brzegowy urbanfishing jest mi obcy Niestety nie każdy ma tyle czasu i środków na realizację hobby więc pozostaje urbanfishing. Ale Wy z Patu kłujcie dziksze ryby a ja i kilku innych kolegów z forum słujemy te miejskie - oby obie grupy rybek nauczyły się przez to nie brać do pyska byle przynęty i rosły sobie spokojnie dalej. No chyba, że rybole pojadą z siecią ale to już inna para kaloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Udało się wczoraj złowić trzy rybki, poniżej największa z nich na prowadzonego średnim tempem siudaka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi