siwypike Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Szczere gratulacje Bartek. Dajesz czadu w tym sezonie. Aura dopisuje więc czekam na kolejne bolki.Świetna fotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Aura dopisuje więc czekam na kolejne bolki.Ja bardzo chętnie tylko co na to bolki Dzięki za gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Chyba lubią robić sobie z Tobą zdjęcia, bo nie widzę by się gniewały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Taki z miejscowej zaporówki.76cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Rybcia fajna, ale prezentacja już mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ..no i te cyferki się chyba pozamieniały .Tasiorra,grubo dajesz na boleniowej fali- wbrew coniektórym "pogratkuje" p.s. ..jadę jutro przewietrzyć kości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dzięki!Pozdrów ode mnie te najgrubsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 strona główna...galeria...najnowsze obiekty w galerii i co Tasiek, Tasiek, Tasiek... (trochę Kuby)... jutro będę bał się lodówkę otworzyć... :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ..no i te cyferki się chyba pozamieniały . Może to w funtach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Sprawa z Taśkiem jest bardzo prosta..my chcemy robić zdjęcia z boleniami a one chcą z Bartkiem! Wielka mi sensacja,same na niego włażą .Widziałem,to wiem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ricci,co Wy robiliście na tym pontonie? Tarzanie z bolkami :S;)...Śmierdzi mi tu "rybofilem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Patu,długo by opowiadać ...ja tylko aparat trzymam..to On,to On Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 pazdziernikowy rapek przynęta - raptor 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Piękna rapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dzięki!Pozdrów ode mnie te najgrubsze ..najgrubsze "nie gadają" ...Jeden z ostatnich średniaków..zagryzł Rh12.. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Piękne światełko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 ...poranne kelviny poszły w ciepełko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) ..najgrubsze "nie gadają" ...Jeden z ostatnich średniaków..zagryzł Rh12.. Z taką czapką można wyruszać na pontonowe bolenie Edytowane 9 Listopada 2014 przez Kajtelek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 @Kajtelek2 - z rana w d.pę nie parzyło..godzinę później łeb się zagotował i latałem już "pod daszkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam!! Wczoraj był udany dzień nad wodą. Taki nieco powyżej forumowego minimum ale nieźle odpasiony i waleczny;) Były jeszcze 2 mniejsze. Kilka nie trafionych atomowych brań. Przynęta RH10. Pierwszy raz łowiłem tą gumą i jak mam być szczery to bardzo przyjemnie się tym operuje:) Zapomniałbym dodać...zdjęcie robione kalkulatorem na szybko:D Pozdrawiam Qcyk!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Piękne ryby, Tasiek to chyba ma aspwinterofthelive ja dziś postanowiłem nadrobic zaległości, pierwszy raz na rewirach od dawien dawnaczułem się jak bym był "w gościach"okazów nie było, brania bardzo bardzo delikatne, ryby już leniwe, czekam na jakieś przymrozkijedyny wymiarowy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 ..jest ziom, jest rapa..i ostrość na brodę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 no zeszło trochę,ale rano ryja goliłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 ..tia, chyba z końcówką/nakładką na MMAmedowe 8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Dziś w końcu i ja byłem na Odrze 6 rap 61-69cm. Największa z foto 71cm. Edytowane 9 Listopada 2014 przez osiemnastak 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi