Łukasz W Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 skromno-forumowo-pazdziernikowy boluś przynęta - chiciorek Gratuluję ładnej rapki!Znajome rewiry-może się kiedyś spotkamy:-) paz6.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Do Odry daleko a pod nosem tylko Nysa Łużycka i taki dzisiejszy rozbójnik ) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ostatni w tym roku godzien niegodnie zaprezentowany. Jeden strzał z przygotowanego samowyzwalacza i do wody bo krwawić zaczął. Po fakcie zauważyłem że obiektyw się trochę zwinął. Chyba się starzeje bo 2 dni i nocka w samochodzie dała mi w kość mimo że nagrzewnice naprawiłem. Ryby brały choć strasznie już są odrętwiałe i walka jakaś w zwolnionym tempie. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Kuba czyli nawet jak mały, to już nie waryjot... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Do pierwszego dotyku nie woriot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 A tutaj miły nocny przyłów podczas poszukiwania zedów. Zawinął rapalkę ;-) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ładny ten przyłów.Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto83 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 ładne rapki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Rapek z poczatku listopada, pewnie juz ostatni...... wiec pare słów na koniec, ciesze sie miałem mozliwosc wstawic kilka ryb, chciałem dobic do 20 ciut zabrałko, ten mały spam wynikał pewnie z tego powodu że byl to moj pierwszy sezon z nastawieniem na bolenia, w sumie 3/4 bo od lipca mnie wciagneło, prawie kazdą rybe pamietam, kazda była w jakmis stopniu wyjatkowa. Cieszy bardzo to ze po 3 latach miernych wyników w koncu pykło. W przyszly sezonie bede chcial podejsc juz bardziej selektywnie, no nic to wszystko, dziekuje za uwage. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez mansik 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mansik!Gratuluję pięknych rapek i życzę wytrwałości w przyszłym sezonie!Jak zaczniesz od maja to końcowy wynik będzie 3-4 razy większy niż w tym sezonie:-)Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zima idzie to się po szufladach grzebie. Akurat przeglądam filmy nagrane z sezonu 2014 i jakieś zdjęcie zaplątane zrobione GoPro się znalazło. Ryba złowiona na RH9spinnerbait akurat tą pamiętam bo brała na trzy razy i dopiero za trzecim trafiła. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dobra fota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Przy takich fotkach ciężko bedzie wytrzymać do maja . Wspaniałe okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Krisu jakiś czas temu wrzucałeś krótki filmik z holem bolka bardzo fajnie się to oglądało, może zmontujesz jakiś dłuższy film ze swojego archiwum? Nie to żebym się narzucał ale sezon można już zamykć a zima długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) W tym roku odpuszczam z filmem. Korci mnie strasznie bo mam nagrane na prawdę ciekawe rzeczy, ale wolę poczekać bo szkoda mi bawić się w półśrodki. Potrzebuję jeszcze pewnych ujęć. W przyszłym roku, pewnie na koniec sezonu zacznę coś kombinować. Chcę wypuścić film o jeziorowych boleniach ale konkretny. Będzie trwał minimum 30 min. Będzie narracja, opisy i obiecuję na prawdę ciekawe zdjęcia oraz super klimaty z polskich a być może również zagranicznych łowisk. Cierpliwości:) Będzie czad obiecuję. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Krisu23 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hehe tzw. "Pierwszy zły dotyk" Krisie z Drona je teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Hehe tzw. "Pierwszy zły dotyk" Krisie z Drona je teraz Ano dokładnie, znasz się na rzeczy . Z drona z drona tylko do tego aktorzy są potrzebni bo nie da się jednocześnie kierować robotem i łowić chociaż... nie byłbym sobą jakbym już nie spróbował 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Krisu w 2016 służę pomocą jak się spotkamy na rewirach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ja już zakończyłem swój pierwszy boleniowy sezon Była jedna 70+, kilkanaście 60+, reszta poniżej. Ogólnie uważam okrez za udany. Jestem nowy na forum ale mam nadzieje, że w przyszłym sezonie będe miał przyjemność cieszyć was wszystkich wspaniałymi bolusiami oczywiście wszystkie będą wypuszczone .Jeszcze raz gratuluje wszystkim za piękne okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 @Krisu23 te Twoje bolenie to wgl. prywatności nie mają, filmujesz je z lądu, wody i powietrza :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Palce przemrozone, ale opłacało się 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Fish, nie uważam się za znawcę, ale ten boleń nie do końca boleniowato wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) To jest Jaź na stówę.Po prostu stary nasz wiślany Jazior. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ..tzw. jabol ( jaź-boleń), lub jak to woli... turbojaź 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ..tzw. jabol ( jaź-boleń), lub jak to woli... turbojaź Tzw Jazioleń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi