robert67 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Moje wczorajsze 60cm malenstwo z Odry. (Nie ma jak samojebka:p) Chciałeś powiedzieć 65cm. prawda ? . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Kolejny norweski bolek 70+. Ryba wzięła na pełnym wyrzucie ok. 50m od brzegu na wobka 9,5 cm, prowadzonego szybkim tempem. Zeżarł go całego. Ogólnie nowe miejsce na jeziorze, było jeszcze kilka sztuk, ale ten największy. Wody było max 1,5 metra i co ciekawe bolków nie było widać wcale. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Aż się prosi żeby pływadło jakieś u Ciebie uruchomić, bo widać że woda ma potencjał.Gratulacje kowalek87 ładny bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dokładnie,z pływadła to byś tam niezłego bałaganu im narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 @kowalek 87 - fajna rapa.Mam znajomych wedkarzy z mojej wioski w Norwegii, ale żaden nie meldował mi o rapach...P.S. ..jeżeli ryby są w zasięgu rzutu to czasami lepiej zaatakować z brzegu...szczególnie przy większych, płochliwszych rapach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dobrze by było tam popływać, ale nie mam możliwości jak na razie. Najważniejsze, że da się coś z brzegu wydłubać i fajnie, że polubiły moje wobki. Nie pozostaje nic innego jak trenować i liczyć na coś grubszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 ..coś wątek przyhamował...Odrzańska rapka na RH85...nie patrzyć na fryzurę, po braniu zerwało mi czapkę ze łba 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Patryk,piękna rapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 jaki czorny, tej fryzury już coraz mniej z każdym rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Przylizały się pod czapką ...starość nie radość zioooommm ...p.s. Następnym razem założę dla Ciebie perukę albo zapuszczę afro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Patryk,przepiękna ryba i zdjęcie też, miło pooglądać.Gratulacje wielkie!Srał pies czapkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Piękne bolki i fantastyczne foty Panowie. Graty wszystkim! Po zwycięstwie Atletico w decydującym meczu ligi hiszpańskiej, w świetnym nastroju ruszyłem na krótki spacer za boleniem. Mimo kakaowej wody było warto. 72 centymetrowy bolo niepozornie zgarnął wabik z pod powierzchni i troszkę mnie powoził. No i co najważniejsze - z okolicznej rzeki Prosny. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Fajnie Patu gratulacje, u mnie jest pozamiatane i nie wiadomo na jak długo. Jezioro masakra- kolor gówna i dywany śmieci hektarami. Rzeki zanim się wyczyszczą to minimum tydzień minie. Lokalnie(w mojej wiosce) to była największa woda jaką w życiu widziałem. Zabrała sobie całą groblę od mojego ośrodka pstrągowego. Straty masakryczne. Dobrze, że ryby do rzeki nie zwiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 ..coś wątek przyhamował...Odrzańska rapka na RH85...nie patrzyć na fryzurę, po braniu zerwało mi czapkę ze łba Patu wrzuciłbyś jakieś zdjęcie do kalendarza C&R Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 A to moja wypocina po drodze na klenie.Generalnie bolków mało w Wiśle,a może trzeba pojezdzić i poszukać.Palnął na bonitko 7cm 12g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zapomniałem pogratulować wszystkim łowcom bolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 chłopaki ładne rybki graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Na swoim blogu wrzucam statystyki z każdego roku. Widać po nich co się dzieje z Wisłą. Ja łowię coraz lepiej, sprzęt mam coraz lepszy, a ryb łowię coraz mniej. Szkoda , że nie mam notatek sprzed 2008 ... Ze 2 lata temu podobne info miałem od bardzo dobrego lokalnego (Wrocław) wędkarza - u mnie przez kilka lat wyniki się poprawiały bo byłem nowicjuszem i przyrost wiedzy wędkarskiej (i sprzętu) był szybki. Teraz już nie obserwuję postępów a regres - zastanawiam się czy kupić każdą kolejną nową przynętę (o wędce nie mówiąc) bo ryb w Odrze chyba coraz mniej (podobnie jak i wody pomimo krótkoterminowych przyborów). Spinningować trzeba i warto bo to przyjemna rekraacja ruchowa (oderwanie od biurka) ale z rybostanem Odry w okolicach Wrocka (wg moich prywatnych statystyk jest coraz gorzej). Chętnie usłyszałbym przeciwne dowody/opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 niewtajemniczonym powiem, że żeby złapać u mnie bolenia z 8 z przodu musiałem w maju przemierzyć furą ponad 2 tys. km !!!, Ziom 2 tys. km w 13 dni? Wymiatasz. Gratuluję zamiłowania, czasu, wytrwałości, kobiety która to wytrzymuje, i bolka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Patu wrzuciłbyś jakieś zdjęcie do kalendarza C&R Sent from my iPad using Tapatalk HD..następnym razem może nie zapomnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) witam dzisiaj wybrałem się na zaporówke już o 3:00 i jeden bolek 71cmniestety fota trochę niewyrazna Edytowane 19 Maja 2014 przez VOJT@S 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 witam dzisiaj wybrałem się na zaporówke już o 3:00 i jeden bolek 71cmBolen-71cm.jpgniestety fota trochę niewyrazna Fajny bolasek. Chciałbym takiego złapać na Wiśle lub okolicznych zaporówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Takie są skutki umawiania na bolce z Rafałem @dąbkiem 111 .78cm miał 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Takie są skutki umawiania na bolce z Rafałem @dąbkiem 111 .78cm miał Miał ?? Bo rośnie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Miał ?? Bo rośnie dalej Pewnie ,że rośnie. umówiłem się z nim ,że jak będzie miał więcej jak 80cm to mi weźmie jeszcze raz. .O ile ktoś wcześniej go nie zeżre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi