vojtas Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 gratuluje bolków panowie,ja dzisiaj na 3cią rano pojechałem nad zaporówke i taki 66cm mi się trafił,walczyłem już z nim praktycznie z długości rzutuniestety zdjęcie niewyraźne bo robione jak zawsze telefonem na szybko żeby ryba wróciła do wody w jak najlepszej kondycji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Pierwszy nocny w tym roku Sprzętowo:Champion Turbo 3,0m 21gApplause 3000 , PP 0,15Rapala Shad Rap 9 cm Edytowane 17 Czerwca 2014 przez piotro82 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiejszy spacerowy w samo południe trochę ponad normę z forum. https://drive.google.com/?tab=mo&authuser=0#folders/0B_Uf1Chccg-ubjVDTXBuT3NiM28 https://drive.google.com/?tab=mo&authuser=0#folders/0B_Uf1Chccg-ubjVDTXBuT3NiM28 Kijek : hande mande od Mifka zakupionyMultik: Quantum AccouristPletka: 0,20I przynęta Izumi Shad Alive 80 mm Silver FS Edytowane 18 Czerwca 2014 przez arielos24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Pierwszy nocny w tym roku1.jpg2.jpg Sprzętowo:Champion Turbo 3,0m 21gApplause 3000 , PP 0,15Rapala Shad Rap 9 cm Konger Turbo pociągnął Ci Shad Rapa 9cm? Jestem w szoku, chyba miejsce było ze spokojnym uciągiem? Edytowane 17 Czerwca 2014 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Równe 80 cm wraca do domu. Kapitalna walka o braniu nie wspominając. Spodziewałem się bardziej sandacza lecz odjazd po braniu rozwiał wszelkie wątpliwości. W tym roku ryby mają kondycje dynamit. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pal je licho w jego centymetry Kuba ,mamunia upasiona jak głowatka .Mam nadzieję że pogratulowałeś mu nadwagi Fajny trolejbus ,foty Ci się udały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 mocarnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 A ja się pobawie w forumowego detektywa, na moje oko ma 79.9cm Piękna, gruba ryba. Graty.Na co strzelił? Rh12? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzięki chłopaki. Strzelił na rh 12. Później dołowiłem jeszcze jednego mniejszego. W następnym rzucie miałem kolejne atomowe branie i tyle ich widziano. Czerwiec rządzi się zawsze swoimi prawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzięki chłopaki. Strzelił na rh 12. Później dołowiłem jeszcze jednego mniejszego. W następnym rzucie miałem kolejne atomowe branie i tyle ich widziano. Czerwiec rządzi się zawsze swoimi prawami.Nie mów że torpeda załatwiła linkę ? Czy tylko spinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie mów że torpeda załatwiła linkę ? Czy tylko spinka ?To pewnie 60-tak był, tylko Forecast hamulca nie dokręcił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To pewnie 60-tak był, tylko Forecast hamulca nie dokręcił On potrafi byc cierpliwy jak dobry tatus...i dac sie rybce wyszalec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Tak sobie czytam ten wątek i do wczoraj dziwiłem się, że wszyscy używają takiego mocnego sprzetu. Ja łowiłem dotychczas tylko chlapaki do 65 cm. Niestety wczoraj jakiś kloc uwiesił mi się przy dnie i boleśnie pokazał swoją siłe w nurcie ostatecznie się spinając. Chyba czas przerzucić się na mocniejszy kij i z żyłeczki 0,20 na jakąś pletkę Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 On potrafi byc cierpliwy jak dobry tatus...i dac sie rybce wyszalec Ktoś, kto struga wobki wielkości jedno groszówki musi mieć anielską cierpliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tak sobie czytam ten wątek i do wczoraj dziwiłem się, że wszyscy używają takiego mocnego sprzetu. Ja łowiłem dotychczas tylko chlapaki do 65 cm. Niestety wczoraj jakiś kloc uwiesił mi się przy dnie i boleśnie pokazał swoją siłe w nurcie ostatecznie się spinając. Chyba czas przerzucić się na mocniejszy kij i z żyłeczki 0,20 na jakąś pletkę Pletka 15lb i kij 17lb niżej nie schodzę . Mowa oczywiście o łowach rap z pontonu.Z brzegu pewnie można nieco lżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pletka 15lb i kij 17lb niżej nie schodzę . Mowa oczywiście o łowach rap z pontonu.Z brzegu pewnie można nieco lżej Tylko jak tak mocnym sprzetem miotać leciutkie woblerki na rozsądne odległości? Z pontonu nie trzeba daleko miotać ale ja narazie pływadła nie posiadam. Mam na oku jeden kij na morską trotkę więc chyba przejadę się do sklepu go obmacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tylko jak tak mocnym sprzetem miotać leciutkie woblerki na rozsądne odległości? Z pontonu nie trzeba daleko miotać ale ja narazie pływadła nie posiadam.Kto powiedział, że trzeba łowić rapy lekkimi woblerami Jest teraz masa różnych ciężkich wobków, które można z powodzeniem prowadzić w różnym tempie w różnych partiach wody A lotność jaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Kto powiedział, że trzeba łowić rapy lekkimi woblerami Jest teraz masa różnych ciężkich wobków, które można z powodzeniem prowadzić w różnym tempie w różnych partiach wody A lotność jaka Najcięższe moje wobki to Thrill 9 i RH85 reszta to max 16 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Taki wobler powyżej 10g, to już kawałek poleci na pletce 15lb i dobrze uzbrojonym badylu 17lb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam i gratki łowcą.Jakoś na zaporowke nie możemy się wybrać i po warcie śmigamy.W wek kilka drobnych i średnich się uwiesiło no i dwa konkretne kabany się tylko pokazały i są namierzone. Może uda się je w końcu przechytrzyć.. pozdrPaweł 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Strasznie szybki masz.... zarost Ale rybki śliczności Edytowane 17 Czerwca 2014 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Strasznie szybki masz.... zarost Fotki z rana i z wieczora 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tylko pod wieczór jeździmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tylko pod wieczór jeździmy....ale golenie z rana ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ten z brodą to brat bliżniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi