Dagon Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Broda jest absolutnie fenomenalna!Bolki też fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ostatnia fotka-pięknie pokazuje że ryba z tych "pierwszoligowych".Jednym słowem- gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Rapka z dzisiaj.Sprzętowo X-Zoga 4kg,Ryoga1012,plećka 25lb VEP 25lb.Przynęta Raptor8BS.Strasznie mam krótki czas w tym samowyzwalaczu "ledwom" zdążył ślizgiem wjechać w kadr. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomy 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 ..ale focia wyszła fajowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Fakt. Fota kozacka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiejszy z kolejnego spacerowego wypadu 64-65 cm było szybkie mierzenie stąd widełki Sprzętowo tak jak ostatnio tylko przynęta się zmieniła.Branie w pierwszym rzucie Edytowane 18 Czerwca 2014 przez arielos24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Fakt. Fota kozacka .....jak by ja lekko przyciąć byłaby jeszcze fajofffszaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 gratuluję wszystkim ładnych ryb,u mnie bardzo niska woda, ale stabilna, ryba ciężka teraz do złowienia, trzeba szukać wielu narzekało i płakało, że woda za wysoka, za brudna itd... niebawem zatęsknicie dziś jeden wieczorny, jakoś bardziej garbaty na delikatnie kijek xls do 14 gr, żyłka 0.22, spirit 9 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ..ale focia wyszła fajowa ...No słuchaj Patu.Od Ciebie takie słowa.Dzięki.Po długim weekendzie jadę kupić kamerkę.Może dojdą fajne filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fajne rybki Tomy prawie jak snajper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wariat zza drzewa i jego przekąska . Pozdrawiam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Graty panocki - piękne bolsony:) @spius83 - a ten twój jak śmiesznie zdziwiony )))) "o co chodzi... Fotki mi robią" Edytowane 19 Czerwca 2014 przez supersobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dzisiejsze nocne sandaczowanie nie dawało efektów więc szybka zmiana taktyki i przenęty cel boleń i udało się ( 69cm) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Piękne rybki Panowie, zazdraszczam . Ja za cholerę nie mogę się wstrzelić w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 @spius83 - a ten twój jak śmiesznie zdziwiony )))) "o co chodzi... Fotki mi robią" Pewnie dlatego, że on i kilku jego kumpli robili mnie w wała nie dając się skusić. Rzuty w punkt lekkie szarpnięcie wobkiem i w końcu łuppp. I taki lekki foch wyszedł, że ktoś go wyciągnął z wody . Ale szybka fota i po chwili dalej robili bajzel za drzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Rapka z dzisiaj. ... Kurcze, widzę, że codziennie bagrujesz i to skutecznie We wtorek jak się zwinąłeś zostałem jeszcze do zmierzchu i zszedłem niżej na płycizny z mniejszymi kleniowymi woblerkami. Kleni nie było za to siadł mi tam na tych płyciznach bolek. Niestety kotwiczki w małym wobku nie wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Łowienie boleniówkami nie przyniosło rezultatu, więc postanowiłem spróbować złowić klenia na bielikowego bańdziorka a tu niespodzianka 77cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzisiaj u mnie trafiła się taka rybka, wzięła na RH85 jak i pozostałe rybcie które niestety nie powalały wielkością 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie za bardzo ta pogoda ale na pewną konstrukcję udało się co nieco skusić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiaj też rozmiarowo szaleństw nie było ale tak na styk może trochę więcej niż 65.Przy testach Real Fish.Sprzętowo jak zwykle tylko inna przynęta. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 od początku czerwca jak tylko była możliwość pływaliśmy po Turawie... niestety w weekend wiatr nie rozpieszczał więc trzeba było odreagować na Odrze i całkiem się to opłaciło bo udało się złowić dwie fajne rybki. Poniżej jedna z nich 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiejszy odrzański "kotecek" z klatki.Okuma BR 3-18g, SproRA 10300, żyłak Dragona - Invisible 0,20 i gumak RH.Na odchodne odpływanie, ryknąłem do niego : "My tu jeszcze ... z Olem wrócimy po ciebie" Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Zwierzu 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Byłem,złowiłem ale fotka słaba.Bateria siadła ale za to film udało się nakręcić jak prowadzić no i widać strzał ryby.Jak na aparat całkiem znośny.Jutro jadę po kamerkę będą lepsze filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ładne kabany!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Byłem,złowiłem ale fotka słaba.Bateria siadła ale za to film udało się nakręcić jak prowadzić no i widać strzał ryby.Jak na aparat całkiem znośny.Jutro jadę po kamerkę będą lepsze filmy.Będziesz publikował filmik instruktażowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi