Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Będziesz publikował filmik instruktażowy?Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W końcu i ja odpuściłem szczupakom i okoniom i wybrałem się poszukać rzecznych drapieżników... coś tam znalazłem, ale nie tylko na rzece... 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pięknie Mateo. To w pysku ma 90 mm czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak, 9cm plus jakieś ułamki ze sterem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 sting 9 cm troll ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 odwrotnie, frisky troll, sting tradycyjnie warkocz... tym razem wszystkie boleniowe klasyki z mego pudełka zawiodły i wykopałem stinka, od którego zaczynałem de facto przygodę z bolkami wiele już lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Jedna z kilkudziesięciu ryb złowionych na słowackiej zaporówce. Mogło być lepiej ale jak na pierwszy wyjazd rozpoznawczy nie było źle tym bardziej, że sporo się dowiedzieliśmy o zwyczajach ryb. Dodam jeszcze, że łowiliśmy na spinning a nie troling uważany tam za najlepszą metodę. Mierzyłem dużo wyżej i dwukrotnie miałem odprowadzenie potężnej ryby aż pod łajbę, zabrakło niewiele do pełni szczęścia. Następnym razem rozegram wyjazd inaczej bo zdobyta wiedza zawsze procentuje. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Krisu23 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) No kolego ładne wyniki widzę u sąsiadów za granicą . Nie wiem gdzie byłeś dokładnie ale też mam na oku jeden akwen u nich niedaleko ode mnie w sumie .... Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Poranny bolek na BB7. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wieczorny Bużański boluś 67 cm. Przynęta to oczywiście Raptor 8 BS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 I mi sie poszczescilo..:-), wielkosciowo bez szału, ale zawsze to cos lepszego niz latawiec.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Miro Ciebie na tych miejscówkach to komary kiedyś zabiją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wczoraj kilka sztuk pojmanych, brania widowiskowe bo top water. Sprzęt CTS elite, stradic 4000 i spinnerbait RH 6cm. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dziś 2 godziny nad Wartunią i takie bliźniaki (albo bliźniaczki) . Rozmiar równie minimum forumowe, miejsce to samo - mało, że ta sama główka to jeszcze niemal to samo miejsce w warkoczu - przynęta ta sama. Myślałem, że to ta sama ryba. Przy okazji coś myślę ciekawego. Trafił mi się dziś "ślepy boleń". Klęczałem na szczycie główki (jak już nic nie działa włażę po cichu, klękam i stawiam małego Tomego lub Widła w nurt tuż przy szczycie główki kilka razy mi się to już sprawdziło) więc mogłem sobie pięknie obserwować. Najpierw 2 razy nie trafił w Raptorka 6 BS Tomego, a pięknie przyatakował, potem jeszcze 3 razy w małego Widła, w tym raz wyskoczył z wody razem z wobkiem, nie trafił. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Ładną barwę te bolki z Warty mają ...Ja też na BS-ika dziś puknąłem jedną rybkę ...W mocnym nurcie pracuje super ...Dorzucę fotkę ,byle jaka ,ale rybka zdrowa i pływa dalej... Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Krystekwolf 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) hihi dzisiaj dzien bolenia zdjecia lipne , BARDZO LIPNE bo wyciete z filmu ktory nagrywalem w trakcie holu ;]super sprawa 3 bolenie 60,67 i 70 cm z jeziorkaten 67 troche po ucinany ;xi 70 moj dzisiejszy grubas faworyt :buzi buzi ;*suuper sprawa bolki maja tam co jesc i spasione pieknie xdwedka mhx od @kogutplecka stren 0:15penn battleprzyneta jakis swimbait Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Dhunncik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Adaś no super że połowiłeś.Krystian piękna Rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wczorajszy warciański rozbójnik z przed ulewy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 WitamOstatnio sporo rybek , większość poniżej forumowego wymiaru lecz nie wszystkie 65 i 70+ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Linie wysokiego napięcia zdradzają wszystko :lol: :lol:Dobrze łów Rafał ,tylko ile holi ,tyle ryb w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ładną barwę te bolki z Warty mają ...Ja też na BS-ika dziś puknąłem jedną rybkę ...W mocnym nurcie pracuje super ...Dorzucę fotkę ,byle jaka ,ale rybka zdrowa i pływa dalej.....Krystek, fajny kark..u mnie tez same circa 70cm, grube ale średniaki...Wczoraj 30min przed frontem męczyłem jedna dziką metę. Bolki miały w d..ie wszystkie techniki, przynęty itp..dopiero postawiona w nurcie uklejka sandaczowa ( od @woblery z bielska - dzięki @mifek za deal ) skusiła jedna godną rybkę..druga zameldowała się na Rh12... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Patryk ,ja to chyba zacznę robić foty z góry ryby .Będzie lepiej widać masę ryby ,bo jak robię normalnie to wydają się jak żyletki prawie ...U nas pogoda du dupy całkowicie ,lało cały dzień wczoraj i wiało na rzece .Jak mam jechać -płynąć prawie 30 km w taką pogodę to mi ręce opadają ...Przyszły jeść pod wyspę,gdzie nigdy się nie zapuszczały ,ciężko je stamtąd wytargać ale można ...Braciak miał potwora ,ale jak się nie słucha to potem podkuwka zostaje ...Ja na RH ale 85 to miałem branie ,ale w zeszłym roku ,mało mi kija z ręki nie wyjęła.Szkoda tylko że w kotwicę nie trafiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ..Krystek, fajny kark..u mnie tez same circa 70cm, grube ale średniaki...Wczoraj 30min przed frontem męczyłem jedna dziką metę. Bolki miały w d..ie wszystkie techniki, przynęty itp..dopiero postawiona w nurcie uklejka sandaczowa ( od @woblery z bielska - dzięki @mifek za deal ) skusiła jedna godną rybkę..druga zameldowała się na Rh12...No nie - żeby narzekać na regularne łowienie 70-tek to już przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Krystka to ta ryba miała 70cm chyba z parę lat wstecz.To jest konkret i dużo lepiej już po samej budowie widać.70tki tak nie wyglądają a to że "łap" nie wyciąga do obiektywu,ryba nie jest focona pod kątem i nie stosuje sztuczek z chowaniem paluchów skutkuje tym że ryba wygląda normalnie.Jak by tak zrobił wyglądała by na 90+Oczywiście nic nie mam do robienia w ten sposób fotek że ryba wygląda na większą,ale mimo wszystko nie chciałbym być przy tym jak 80tka trzymana pod pokrywę skrzelową się fajtnie i spadnie.No i ocena tej ryby na 70cm to jest no chyba że to był dowcip a ja nie zajarzyłem. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Krystek - patrzac na Twoja mine to chyba cięzka ta ryba... Chyba, że jeszcze nie ochłonałeś po holu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi