Matiz992 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Szkoda że ja poza jednym dziewolkiczowym konkretem przerzucam w tym roku takie śledzie że aż mi się odechciewa bolkowania W przyszłym tygodniu można się ugadać i uderzyć na miejscówkę z "grubszymi" rapkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 W przyszłym tygodniu można się ugadać i uderzyć na miejscówkę z "grubszymi" rapkami Chętnie - w razie co jesteśmy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tomek, znam ten stan i współczuję. Obecnie kupiłem sobie podbierak muchowy o dużej średnicy i dłonie mam w całości, jedyny tegoroczny wypadek miałem podczas uzbrajania swoich boleniówek kiedy żona zawołała mnie na obiad. Polecam podbierak i oczywiście bezzadziorowe kotwiczki lub usuwanie zadziorów przed zbrojeniem przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzisiaj z rana krótki rekonesans na zaporówce, podczas którego udało się złowic jednego bolka. Przynętą był mój 4,5 cm woblerek boleniowy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Szkoda że ja poza jednym dziewolkiczowym konkretem przerzucam w tym roku takie śledzie że aż mi się odechciewa bolkowania zmien miejsce - albo pore lowienia... u nas w siosce są na prawdę fajne ryby, tylko nie można popadac w schematy... my tak mieliśmy na początku maja.. dwa wjazdy nam zajelo zanim doszlismy do wlasciwych wnioskowczemu ich niematam gdzie byc powinny i gdzie bylyl niemal zawsze... jak sie okazalo... nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 zmien miejsce - albo pore lowienia... u nas w siosce są na prawdę fajne ryby, tylko nie można popadac w schematy... my tak mieliśmy na początku maja.. dwa wjazdy nam zajelo zanim doszlismy do wlasciwych wnioskowczemu ich niematam gdzie byc powinny i gdzie bylyl niemal zawsze... jak sie okazalo... nie zawsze To w zasadzie mój pierwszy sezon boleniony na wodach PZW więc dopiero szukam. No i jednak mimo że wody wokół pełno to z brzegu już nie bardzo jest miejsc do połowienia a jak sa to czesto zastawione cholernymi gruntówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Trafił się podczas polowania na okonie .76 cm Edytowane 3 Lipca 2014 przez skorupa13 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Fajny przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzisiaj sportowe ale też cieszą.Pod wieczór ruszam na wolniaki. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Trafił się podczas polowania na okonie .76 cm Piękny, gratulacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Szkoda że ja poza jednym dziewolkiczowym konkretem przerzucam w tym roku takie śledzie że aż mi się odechciewa bolkowania To nie zły masz wynik ja tam bez bolka jeszcze ...za bardzo moze skupilem sie na rwaniu gum na pseudo sandaczach...w zeszłym roku za kazdym filarem,kazdym mostem chlapały calkiem fajne rybony..moze i w tym roku zagoni drobnice w te miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Taki sobie raptail 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Super fota @wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dziękuję staram się jak mogę, ciężko trafić cierpliwą rapę do zdjątka ta ze zdjęcia po ujęciu prysnęła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 @wyjec fota extra, bolesław wygląda jak aRAPaima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Graty dla wszystkich rapowców. Jak łowicie teraz podczas fali upałów, o świcie czy wieczorem tzn. kiedy macie lepsze efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ciąg dalszy ścigania bolków i dwa weszły,pierwszy 71,5a za chwile kolejny centymetr większy P.S.FOTOGRAFOWAŁ HEKTOR 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) @VOJT@S widzę że dobra passa trwa, gratulacje chłopie!! Teraz regularne łowienie bolków to wyższa szkoła jazdy Ponownie zaporówka? Pozdrawiam,malcz Edytowane 4 Lipca 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiejszy zbój . Sprzętowo : TD Barbel Pro 7-21g , Abu Garcia Revo SX30, wobler swojak. Edytowane 4 Lipca 2014 przez erixon 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 @VOJT@S widzę że dobra passa trwa, gratulacje chłopie!! Teraz regularne łowienie bolków to wyższa szkoła jazdy Ponownie zaporówka? Pozdrawiam,malcztak jest zaporówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 To ja też zabaweczkę dorzucę ...Skromnie przy tej ostatniej wygląda ale minimum zjadła ... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 To ja też zabaweczkę dorzucę ...Skromnie przy tej ostatniej wygląda ale minimum zjadła ...Fajna rybka ..czuć presje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) To jeden odemnie też sportowy. Krótki ale pakerek:) Do tego pierwsza moja ryba złowiona po ciemku(10:30w nocy), glut ok 50cm na spinnerbaita RH. Edytowane 5 Lipca 2014 przez Krisu23 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrad Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Opaskowiec z rzeki Warta.Forumowe minimum przekroczone.Połakomił się na "cienkiego" od JAcka Z. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 to ja też dożuce dzisiejszy zestaw jeśli można,pierwszy 75cmdługo długo nic i kolejny 68cm 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi