ziom7 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 wieczorny bolek złowiony na kijka do 14 grżyłkę 0,20agrafkę z krętlikiem 14no i wiadomo - spirita 9jeszcze raz Maciek - dzięki za foto teraz wypadałoby się wyspać i odpocząć po weekendowym weselu z poprawinami i wieczornymi łowami po pracy 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgodzę się z Forecast'em co do firmy Jan-Tex. Od paru sezonów zaopatruję się u producenta w różne pierdołki i tfu, tfu również nigdy się nie zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Hehe dowiemy się w sierpniu Artech szykuję odpowiedź A o co sie rossschozi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 To ja też cosik wrzucę żeby wątek na drugą stronę nie spadł ... Woda w górę idzie i pędzi jak potok -szaleństwo normalnie ,w kolorze kawy z mlekiem.Godzinkę tylko macaliśmy z braciakiem, ale cosik tam było.Jedna fajna spadła ,może spotkamy się jak ta woda zejdzie. Wielbicielka Raptora ...Ps. fota z pseudo uśmiechem dla Jasia ,bo mnie molestuje ... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj para i jedna spinka ale te największe dobrze zapięte.Masakryczna parówa.Sprzętowo bez zmian.Jedynie zmiana na mniejszego Raptora6BS bo ósemek nie miałem. Fotki skopane zwłaszcza ta największego z dzisiaj ale tak grzało że obawiałem się ustawiać po raz kolejny. Fajny ....i bardzo fajny po brzuszku połechtałem na pożegnanie .Chciałem pyknąć fotkę jak odpływa ale zrobił to zbyt szybko. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 i fajny i bardzo fajnie... ale jak to.. łowiłem na 6 BS, bo 8 nie miałem... a co to 6 sroce z pod ogona, że niby jak w dowcipie przyjeżdża Stalin z ekipą filmową do przedszkola, podbiega do niego dziecko i woła... wujku, wujku daj cukierka, a Stalin jak nie kopnie dziecka... i od razu pojawia się napis... a mógł zabić... 6 BS łowi równie dobrze jak 8. Czasem lepiej... Kto stanie w obronie 6 BS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) i fajny i bardzo fajnie... ale jak to.. łowiłem na 6 BS, bo 8 nie miałem... a co to 6 sroce z pod ogona, że niby jak w dowcipie przyjeżdża Stalin z ekipą filmową do przedszkola, podbiega do niego dziecko i woła... wujku, wujku daj cukierka, a Stalin jak nie kopnie dziecka... i od razu pojawia się napis... a mógł zabić... 6 BS łowi równie dobrze jak 8. Czasem lepiej... Kto stanie w obronie 6 BS? Ja jakoś tak do tej pory szczęścia nie miałem łowiąc na R6BS ale też rzadko sięgam po wobki mniejsze niż 8cm.Po dzisiejszym dniu to się zmieniło .Krzysiek chyba też łowi mocno na ten wzorek. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 i fajny i bardzo fajnie... ale jak to.. łowiłem na 6 BS, bo 8 nie miałem... a co to 6 sroce z pod ogona, że niby jak w dowcipie przyjeżdża Stalin z ekipą filmową do przedszkola, podbiega do niego dziecko i woła... wujku, wujku daj cukierka, a Stalin jak nie kopnie dziecka... i od razu pojawia się napis... a mógł zabić... 6 BS łowi równie dobrze jak 8. Czasem lepiej... Kto stanie w obronie 6 BS? Ja stanę w obronie 6BS Niedawno nabyłem 2 szt i na 2 wyjazdy były 2 bolenie Jeden wyjety i 1 około 70 cm spięty. Na inne wobki zero zainteresowania.Mozliwosci prowadzenia nieograniczone .W wekend pojadę nad j.Roś i zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Tomy, to drugie rybsko jest kozackie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Podziękował Ziom.Siedział w niemiłosiernym uciągu i palnął z dalekiego rzutu.Tak z 50 metrów i to tak z przytupem i gejzerem na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Fajne bolasy łowicie, gratulacje.Tomy teraz widzisz sam, że w 6BS jest to coś U mnie w dalszym ciągu tylko na nie reagują. Bez szalu wielkościowego ale zawsze coś.Pozdrowienia dla wszystkich RAP-erów (nie tylko znad Wisły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Fajne bolasy łowicie, gratulacje.Tomy teraz widzisz sam, że w 6BS jest to coś U mnie w dalszym ciągu tylko na nie reagują. Bez szalu wielkościowego ale zawsze coś.Pozdrowienia dla wszystkich RAP-erów (nie tylko znad Wisły) No jest,jest.Dzisiaj parę na R6BS i parę na R8BS.wersja miodowa. Rapy C&R 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Mi tez wczoraj obdarzylo bolkami,wybralem sie na wieczornego sandacza,ale te nie chcialy wspolpracowac.. Za to co chwile cos gonilo uklejki i jak trafilem z przyneta to w ciagu 45 min wyciaglem 3 szt,wielkosciowo bez szalu ale jeden zalapal sie na forumowy wymiar. Foty jednak nie wklejam bo kiepsko powychodzily w ciemnosciach Wszystkie rybki na perlowe kopytko 5 cm prowadzone w ekspresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Amator ołówka RH:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Sprzętowo bez zmian X-Zoga.Ryoga ,R8BS. Grzeje jeszcze bardziej niż wczoraj. Edytowane 19 Lipca 2014 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tomy,jeszcze trochę i podkopiesz się do fotki z bolkiem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tomy,jeszcze trochę i podkopiesz się do fotki z bolkiem:)No żebyś wiedział.Już przy tym łokciem wierzgałem w żwirze żeby się w kadr zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 ..u mnie tez ostatnio same letnie wyścigowce +-70centów..Uklejki i sieczki masa, wybredne toto - szkoda nerwów..ten siadł na Uklejkę bezsterową od Forecasta... po przebiczowaniu wody połową zawartości pudełka, co by pokazać znajomemu że można... Sprzetowo b/z, MBX 7'9 17lb, STL 4000 2014 i warkocz 8x od smoka .. a na końcu uklejko-wypocinka Kuby vel Forecast...Oby do jesionki!!! 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Super zdjęcia wrzucasz Patu, miło oglądać. Gratuluję wszystkim torped! Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Rybka z mgły:) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzięki PawelHERP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Jeden z ładniejszych bolków jakie złowiłem! w "karku" ledwo do objęcia. Dał fajnie popalić na wędce o blanku muchowym, przywalił na Spirita 7cm na półmetrowej wodzie. Edytowane 20 Lipca 2014 przez Gadget 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Nieźle Gadget gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Misiek, gratki! Ostatnia fotka miazdzy. Na konkurs z nia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jeden z ładniejszych bolków jakie złowiłem! w "karku" ledwo do objęcia. Dał fajnie popalić na wędce o blanku muchowym, przywalił na Spirita 7cm na półmetrowej wodzie.Fajny ,super barwę ma .Będzie z niego niezły kark na jesieni . Ja dziś tylko zabaweczkę ... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi