Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Taki Rapek z dzisiaj. Edytowane 24 Lipca 2014 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Piękny boleń @Traq,moje gratulacje.Widać,że w dobrej kondycji.Życzę teraz +80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj taki oto bolek Przynętowo? Powiedzmy że biedronka vel Leviathan by Tomy Edytowane 24 Lipca 2014 przez michcio 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 To ziele już kwitnie Muszę tam podjechać Michcio.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 troszkę niejasno i nieprecyzyjnie się wyrażacie?co to znaczy, że mniej lub czy więcej jest boleni???nie rozumiem jak to mogłeś wyliczyć?może jakieś statystyki prowadzisz?może kierujesz sie usłyszanymi atakami na Odrze i na Wiśle???tak chyba nie dojdziesz gdzie jest więcej a gdzie mniej boleniWisła jest rzeką znacznie, znacznie większą, ilość przepływającej wody jest nieporównywalnie większa niż w OdrzeI teraz najważniejsze, boleni i kleni jest wszedzie dużo, wiadomo, że rybostan się zmienia, nie trzeba być orłem, żeby do tego dość, ale ww ryb jest jeszcze troche w naszych rzekachinną sprawa jest to, że inaczej się łowi tu i tam, ale ryby sąPamiętaj , że mowiąc Wisła nie mówimy tylko o Warszafffce,to duża rzeka , a koledzy łowiący tam, każdego roku w ciepłych miesiącach pokazują nam piekne ryby reasumując to wszytko, żeby już nie wracać do tematu moim zdaniem, nie da się porównać ilości boleni na jednej i drugiej rzecepewne jest to, że bolenie wystepują na obu...jest jeszcze jedno mięsiarsie forum, na którym koleś w centrum warszawy reguralnie łapie piękne bolenie, oczywiście do sierpnia lub września, ale to już inny temat.Ziom nudny jesteś z tymi przepychankami. Nie wiesz o czym piszesz, a ciągle mielisz ten temat. Jak nie łowiłeś na Wiśle to nie podejmuj tematu. I daruj sobie tą Warszafke. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ...a mi się coś tak zdaje że i na Odrze i na Wiśle są miejsca gdzie łatwo i trudno złowić Bolenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Forumowy stykacz, jednak cieszy bo ostatnio całkowicie brakuje czasu na rybki, a jak się człowiekowi uda urwać nad Wisłę to "zeruje" - także jak się nie ma coś się lubi... pozdrawiam,malcz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Przypominam o kalendarzu C&R 2015! Poproszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Koniec tematu. Edytowane 25 Lipca 2014 przez Forecast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na Spirity też dalej biorą Dragon HM69 thrill + Stradic 4000FH + Owner 0,22 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Jarek, już Ci gratulowałem, takimi mmsami możesz mnie budzić Edytowane 25 Lipca 2014 przez ziom7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Ładny bolo Jarek. Edytowane 25 Lipca 2014 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Gratki Jarek!Fajny bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To jest to :-) Fajna ryba i fajna fotka.Gratuluje ! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dzięki! Jak się swoje "wychodzi" to się czasem trafi:)Jeszcze tylko mi brzany brakuje. Chociaż takiej jak pół Twojej Slavo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) To ja też coś pokaże ;pwczorajsze dwie rybki był jeszcze jeden na brata kiju maluszek 1. 2. Edytowane 26 Lipca 2014 przez MaciejK 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Bardzo ładne ryby Maciek! Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiejsze rybki. Większy na testowy model wobka ze sterem. Złowione po odpuszczeniu tego miejsca przez dwóch wędkarzy Edytowane 27 Lipca 2014 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odra jest znacznie bardziej rybną rzeką niż Wisła, informacje te nie są wyssane z palca a wynikają ze statystyk połowowych i szacowania populacji gatunków. Ciekawostką jest tempo wzrostu sandacza w kanałach Odry, tempo ich wzrostu przyspiesza wraz z wiekiem natomiast w Wiśle i innych wodach tempo wzrostu zachowuje się dokładnie odwrotnie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tomy, widzę, że szwagrów masz na miejscowce?gratulacje ladnej ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tomy, widzę, że szwagrów masz na miejscowce?gratulacje ladnej rybyByło więcej ale paru się zwinęło po drugiej rybie.Nie wytrzymali presji,Jeden koło mnie przechodząc mówił do siebie że nic z tego nie rozumie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Najlepsze miny robia ci co najczęściej mówią "panie tu nie ma ryb juz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Najlepsze miny robia ci co najczęściej mówią "panie tu nie ma ryb juz" Ja tam nie patrzę po nich,ani nie gadam z nikim.No czasem jak widzę że mam z człowiekiem do czynienia ale to się zdarza coraz rzadziej. Edytowane 27 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 U mnie nadal wysoka, mętna woda... troche mi to psuje plany, ale poddawać się nie zwykłem bez walki... Na wczesne śniadanko z kapuśniaczkiem, garbaty amator stinga: a na słoneczną kolacyjkę, przekąska z Rattlinka: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Z ostatniej wyprawy przed weekendem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi