Krisu23 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A ja życzę koledze kolejnych bolków i szybkiego pobicia życiówki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Adrian wypuszczanie wygląda bardzo dobrze. Dałeś dojść rybie do siebie i odpłyneła. Oby tak dalej Super postawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 a to ze jakiś Ukrainiec próbuje tu ciebie i nas wszystkich obrazić skwitujmy szerokim usiechem i serdecznym palcem w jego kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) odbiegając od..tak w ramach potwierdzenia chwilowej regularności mojego woblera.taki forumowy. Edytowane 22 Maja 2015 przez mansik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Adri@n gratulacje pierwszego bolka i życzę kolejnych. Fajnie, że rybkę uwolniłeś, a naszych uwag nie traktuj jako przytyków, tylko dobre rady na przyszłość, choć wiadomo, jak to bywa, jak emocje biorą górę O kładzeniu rybki na kamieniach już koledzy pisali. Dodałbym jeszcze tylko, że jak chcesz rybkę dotlenić, to najlepiej zrobić to trzymając ją głową pod prąd. Jeśli nie ma takiej możliwości, to lepiej go przytrzymać w miejscu, ewentualnie delikatnie kołysać na boki. Dynamiczne ruchy "przód-tył" nie do końca są dobre dla naszej zdobyczy, gdyż przy ruchu ryby do tyłu, woda płynie przez pokrywy skrzelowe w odwrotnym kierunku, niż powinna i można uszkodzić delikatne listki skrzelowe. Pozdrawiam i życzę szybkiego pobicia życiówki Kamil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ..wracając z "masturbacji" do meritum wątku - czyli boleni ...Ostatnio same "chlapaki" - czyli namierzony, ustrzelony..Większe siadają niemal w nocy lub na moich tajnych, nieprzecwelonych rafkach..niestety obie ryby nas sponiewierały o czym, się przekonaliśmy z wariatem Kubą vel @forecastem ...Były jeszcze lepsze jazdy adrenalinowe, ale to temat pod inny wątek...Do środy ziomy :-)...będzie gruubo :-) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Patu patrząc po Twoich rapach złapanych np. w tym sezonie, powinieneś się zastanowić nad napisaniem książki o bolkach Gratulacje dla Ciebie i Kuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Piękne rapy @patu, a chmury na niebie po prostu wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Patu te zdjęcia to na okładki katalogów i magazynów wędkarskich, zajebiaszcze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ..dzięki panowie za miłe słowo ..Wszystkie chlapacze zjadły uklejkę bezsterowca od Kuby...która swoimi zwodami robiła dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) dzisiejszy Warciany trochę ponad forumowe minimumsprzetowo - STC Elitka 2,9 -28grredArc 4000, pletka PP-0,15wahadło -mors 1 Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez robas 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Oj, szczęśliwi Ci nad Wartą że Wam komary dają tak bezkarnie w bezrękawniku popylać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ..wracając z "masturbacji" do meritum wątku - czyli boleni ...Ostatnio same "chlapaki" - czyli namierzony, ustrzelony..Większe siadają niemal w nocy lub na moich tajnych, nieprzecwelonych rafkach..niestety obie ryby nas sponiewierały o czym, się przekonaliśmy z wariatem Kubą vel @forecastem ...Były jeszcze lepsze jazdy adrenalinowe, ale to temat pod inny wątek...Do środy ziomy :-)...będzie gruubo :-) Odra wynagradza upartych lecz również uczy pokory Ja do środy będę smarował opaleniznę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ryby jak ryby, ale zdjęcia... Chciałbym mieć chociaż jedną taką fotkę kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Patu czekam na focie w stalowo-szarej tonacji na drugim planie (rybka na pierwszym oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Patu, Kuba fajnie połowiliście. Ja teraz siedzę jak na szpilkach, bo czekam z moją lepszą połową na powiększenie rodziny co ma nastąpić lada dzień. Ale w czwartek było załamanie pogody nie wytrzymałem i wyskoczyłem na godzinę. Efekt to 5 ryb wyjętych 3 spady i kilkanaście pustych brań. Wszystko złowione na wrzutę pod płynącą rybę Sprzęt jak zwykle CTS Elite, Stradic 4000FH przynęty bezsterowe oraz zrobiona jeszcze w zeszłym sezonie własnoręcznie blacha 9cm projektu RH która okazała się czarnym koniem tego szalonego wyskoku na rewir. Pozdrawiam Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Krisu23 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Znaczy, niedługo będziesz kogoś zupełnie innego tulił, niż ten białoryb na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 dzisiejszy Warciany trochę ponad forumowe minimumsprzetowo - STC Elitka 2,9 -28grredArc 4000, pletka PP-0,15wahadło -mors 1P1080130.JPGgratki bolenia,te poznańskie warciane są nawspanialsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Gratulacje rybek! Ja teraz siedzę jak na szpilkach, bo czekam z moją lepszą połową na powiększenie rodziny co ma nastąpić lada dzień. Od kilku dni mam(y) to już za sobą, więc teraz trzymam kciuki za Wasze powodzenie! Znaczy, niedługo będziesz kogoś zupełnie innego tulił, niż ten białoryb na fotkach Fantastyczne uczucie kontaktu z taką maleńką istotą, ale tych biało- i nie tylko -rybów też człowiekowi brakuje A do wspólnych łowów to jeszcze kilka latek(patrz wątek o najmłodszych ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 @adri@ngratuluje pierwszego bolenia, to co zrobiles i pokazales jest godne przyklasku a to w jakis sposob to zrobiles, i zaprezentowales, tego wszystkiego mozna sie jeszcze nauczyc dlatego nie przemuj sie krytyka, tylko potraktuja ja konstruktywnie, wyciagnij wnioski wazne dla ciebie, popraw drobne 'co nie co' w przyszlosci, i sam zobaczysz, ze z czasem bedziesz coraz lepszy w te klocki btw. twoj wpis doskonale obrazuje jak wazne jest szerzenie i edukacja C&R i jak potrzebne sa dyskusje, ktore prowadzimy na naszym forum a takze materialy, ktore tutaj publikujemy, dlatego zapraszam do korzystania z zasobow forum a juz niedlugo sam bedziesz wiedzial dlaczego nie powinnismy klasc ryb na kamieniach lub czy proby natleniania wypuszczanej ryby, poprzez przesuwanie jej w wodzie, ma jakis sens w kazdym badz razie, tak trzymaj i wypuszczaj wszystkie zlowione ryby 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Oj, szczęśliwi Ci nad Wartą że Wam komary dają tak bezkarnie w bezrękawniku popylać.... ultrathon w kremie i mam spokój na 2 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 @Adri@an - w każdej sekundzie tego filmiku widać Twoją pasję. Nie martw się przytykami, skorzystaj z porad kolegów - następnym razem będzie lepiej.Gratuluję bolenia i postawy C&R... i oby następne były coraz większe!!! @Krisu - powodzenia!Kamil - gratuluję i pozdrawiam całą familiadkę . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 gratki bolenia,te poznańskie warciane są nawspanialsze dzięki za graty , ten to nie poznański , ale w bliskiej okolicykażda rybka będzie najwspanialsza gdy sie pokocha swoja rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Patu, Kuba fajnie połowiliście. Ja teraz siedzę jak na szpilkach, bo czekam z moją lepszą połową na powiększenie rodziny co ma nastąpić lada dzień. Ale w czwartek było załamanie pogody nie wytrzymałem i wyskoczyłem na godzinę. Efekt to 5 ryb wyjętych 3 spady i kilkanaście pustych brań. Wszystko złowione na wrzutę pod płynącą rybę Sprzęt jak zwykle CTS Elite, Stradic 4000FH przynęty bezsterowe oraz zrobiona jeszcze w zeszłym sezonie własnoręcznie blacha 9cm projektu RH która okazała się czarnym koniem tego szalonego wyskoku na rewir. PozdrawiamNo to będzie Krisu Junior coś tak czuje. No i widzisz gorolu na bezsterowce z brzegu i tak jak Cię uczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nie wiem czy mnie uczyłeś rzutu spod jajec na głowę rybie która przepływa 3m od stanowiska:) Kanał w każdym razie czeka na Ciebie wszystkie bolki się pytają kiedy wpadniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi