guciolucky Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wydajny młynek do uklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 taka rapka wieczorową porą przy sandaczowaniu aż garsonka zjechała do parteru się nie dziwie Gratulacje pieknej rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ryby jak ryby, ale zdjęcia... Chciałbym mieć chociaż jedną taką fotkę kiedyś. Zainstaluj photoFisha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jak dla mnie w takich fotkach jest moc !!!! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zainstaluj photoFisha jak photoFish (WTF!!!) łowi rapy to podaj linka...zycie wędkarza stanie się prostsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Dzisiaj udało się drapnąć 2 jeziorowe bolki 70+. Niestety jeden nie chciał zapozować i mam tylko zdjęcie z wobkiem w pysku. Po wyczepieniu w wodzie po prostu mi zwiał, a szkoda, bo ładnie dopakowany był. Drugi dał się sfotografować, szybki pomiar ok 72 cm. Przynęta własnej produkcji. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 wczorajszy Warciany z okolic Międzychodurybka wzięła w samo południewobek- stary rosyjski aquakijek Mhx 1023f , pletka pp 0,13 , kołowrót zauberbyło jeszcze kilka brań ,ale bez wyjęcia , trącały zamkniętym pyskiem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Co by nie było, że na zlociku tylko przyjezdni łowią Smakosz RH 10 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Fotka 3d Gratulacje! Piekna rapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Takie tam dwa bolki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No i zrobiłeś Co,co2 panie Rico1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No i zrobiłeś Co,co2 panie Rico1 Co zrobiłem wypuśćiłem w dobrej kondycji. Nie wiem o co ci biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie wiem gdzie patrzyłem i skąd mój wpis o tej tematyce pod Twoim zdjęciem Jam Ci przyjacielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 nie znam Cie ale dziwnie to zabrzmiało mniejsza o to pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Już wiem , w "międzywstawianiu" zaciekawił mnie jakiś szczegół w pisowni Pozdrowienia, gratulacje i ...szerokości kolego po fajerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kuźwa, wszystkich mylę dzisiaj .Zdrowia wszystkim :D . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mglista świtezianka. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ależ sceneria...jakbym czuł te opary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ...tak to jest jak sie 3ma aparat w oparach birry i nocnej rosie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mglista świtezianka. A panna Krysia, panna Krysia z panem Mietkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A panna Krysia, panna Krysia z panem Mietkiem... Robert - choroba - muszę o to zapytać! Do czegoś Ty się dzisiaj przyssał, i czy można to kupić nad Wisłą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Robert - choroba - muszę o to zapytać! Do czegoś Ty się dzisiaj przyssał, i czy można to kupić nad Wisłą? Nie da rady "narazie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Szkoda, nic to, poczekam, aż przepisy złagodnieją. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Świeżutki Warciany i grubasek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Taki stykowiec z dzisiaj. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi