mansik Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Znam tą miejscówkę z tymi drzewami, dzisiaj ją będę atakował .nie miałem cierpliwości się z nimi już bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ..nie ma za co..cała przyjemność po mojej stronie . Fajnie, że pogoda i ryby dopisały... To jeszcze jeden z ostatnich uklejko-pakułko-forecastowych.. Pod koniec ostatniego maratonu, frontowy-mina mówi sama za siebie Klasa!!! Patryk gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dziękuję panie moderatorze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Toś @remka zdegradował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ...fakt, tak rzadko zagląda..miało być adminie, czyli nadrzędny mod nad modami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Edit...Kwadraciak na Widełka 7 cm. Po zmierzchu więc może czarno białe fotki będę lepsze... Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Krystekwolf 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zazdroszczę Krystian.U mnie od majowej powodzi nie mam bolków.Taka wypasiona locha to siła nie porównywalna do wyścigowych bolków tej samej długości .Inny wymiar bolkowania Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dziękuję panie Januszu .Rybka fajna i ciężka ,potężnie huknęła .Zaczynają się objadać ostro ,nie długo będą kwadratowe ,chociaż ta już jest .Na żywo robiła wrażenie .Powoli prowadzonego 7cm Widełka zassała po migdały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Krystek, masz minę, jakbys wchodził do klatki z Mamedem Fajny rapciak.Widełki są git z wieczorka i o świcie...kiedy rapki nie odpaliły jeszcze motorków i mieszają sie na metach z sandaczami :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Kwadratowe są cool:) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Kawadraciaki fajne Panowie Krisa fota mi się widzi, tło "kosmiczne", światło i mgła jak by jakiś Star Trek leciał... patu by chwilę popracował nad tym tłem i miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Lekki edit Terminator style. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Kurde!Ależ wysoki ten boleń,dobry gabaryt Piękny,gratuluje.75? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A skąd 70 równe Jak jest taki klocowaty to zawsze się większy wydaje. Miałem na tym wypadzie dwie ryby tego ze zdjęcia i 73. Dłuższy był nie tak wysoki i robił mniejsze wrażenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 widać że im tam dobrze... z nurtem walczyć nie muszą. zarcia full to rosną we wszystkie strony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Krisu,fajny grubas.Forecast, Arni ukręciłby Ci łeb za taki fototunning.Odinstaluj ten 1 ckick HDR:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki Patu. Aktualnie pasą się na wycierze uklei, po złowieniu rzygają taką pastą z tych malutkich igiełek. A czasem któryś się pomyli i walnie w przynętę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A skąd 70 równe Jak jest taki klocowaty to zawsze się większy wydaje. Miałem na tym wypadzie dwie ryby tego ze zdjęcia i 73. Dłuższy był nie tak wysoki i robił mniejsze wrażenie:)Większy sie wydaje szczególnie na wędce Stwierdziliśmy z kumplem zgodnie w tym roku,że jednak masa robi różnice.Mieliśmy często kilka pod rząd,więc łatwo było wyłapać to,który bardziej walczy.Te spaślaki strasznie dają do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 jeden z dwóch wczorajszych 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki Patu. Aktualnie pasą się na wycierze uklei, po złowieniu rzygają taką pastą z tych malutkich igiełek. A czasem któryś się pomyli i walnie w przynętę to w pobliskich rejonach zaczynają zmieniać swoje menu, bo tak jak wcześniej interesowały się tylko imitacja sieczki, tak teraz zaczęły gustować w bardziej uniwersalnych rozmiarach przynęt, ostatnio siedząc na kamyczku wcinając kanapki widziałem jak agresywnie przywitały patyk rzucony psu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dobry bolek zawsze cieszy... ja wciąż trochę tak nie po polskiej szkole do moich bolków, ale za to z polskimi przynętami. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 to w pobliskich rejonach zaczynają zmieniać swoje menu, bo tak jak wcześniej interesowały się tylko imitacja sieczki, tak teraz zaczęły gustować w bardziej uniwersalnych rozmiarach przynęt, ostatnio siedząc na kamyczku wcinając kanapki widziałem jak agresywnie przywitały patyk rzucony psu Tam gdzie łowisz to inna bajka a imitacji sieczki jeszcze nikt nie wymyślił bo się nie da. Wobler 3cm płynący obok sieczki wygląda kuriozalnie. Ja już doszedłem do tego, że nie chodzi o imitowanie pokarmu(w tym konkretnym przypadku) tylko trzeba je wkurzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 To się zgadza @Krisu23. Mam podobne obserwacje. W tym roku, miałem stado boleni, żerujących jak wieloryby na wylęgu. Widok niesamowity, gdy dookoła łodzi gotuje się woda i dziesiątki ryb zajadają się w pełnym szale. Niestety wędkarsko całkowita masakra. Do wody szły muchy identyczne jak wylęg, paprochy, mikro blaszki, itp... Widzisz 50 boleni, ryby między 70-80cm i one Cię kompletnie ignorują. Mało w depresję nie wpadłem. Totalna olewka!Dopiero za trzecim razem i po pewnych wskazówkach udało się wypacować jakąś ledwo skuteczną metodę. Co 20-sty kusil się na 10 cm jerki (Sweepera) lub rozne poppery. Im więcej hałasu robiło tym lepiej.Potem tak sobie myślałem, że imitując sieczkę, jaką ja miałem szansę? Gdy dookoła pływa milion rybek, moja przynęta była milion pierwsza w kolejce. Natomiast taki robiący hałas jerk lub popper wzbudzał na tyle dużo zainteresowania, że czasem jakiś bolek postanawiał przekąsić coś konkretniejszego! Wszystko w jeziorze, na rzece nie miałem jeszcze takich przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Zostałem ostatnio zjechany przez cenzora od zdjęć, że nie dbam o ubiór. Obiecałem poprawę Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Krisu23 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Piękny ''kańciak'' mowa o boleniu a wdzianko też pasi jak ulał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi