krzysiek Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Hue Woo, czyta EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 "Smoczek" Wawelski 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Konkretny bolek - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 piekny smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Piękny krakus PS Chodzi o bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Grubas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Radość wedkarza bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Pepe.jaki masz wzrost ?To moze sie doliczymy po dlugosci palców ile miała ryba Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dzięki wszystkim ! rybka miała około 86cm +/- 2 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 "Smoczek" Wawelski I pojawiła się 90tka Wypracowany, należał się Ci za przygodę z Niedzieli:"Zatrzymaj się, to była ręka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Grutulacje Pepe,swoje wychodziłeś, należało Ci się "9" z przodu życzę K-pon, to ta dłoń podniosła ciśnienie? Edytowane 2 Września 2014 przez Bluzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Przy autostradzie "weselnika" zaliczyliśmy, szarówka była jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Pochwale się że miałem przyjemność być z Pepe gdy złowił tego smoka, również było mi dane foto zrobić. Naprawde to był SMOK!!!! jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Mój nowy Pb :-) Dziś był wyjątkowy dzień Bolka,najpierw 2 ryby na mecie Tomy'ego,potem już na moich wolniakach taki oto ryb. Żałuję tylko ze nie miał kto foty zrobić,jak na ironię zawsze największe rybki biorą mi jak jestem sam... Edytowane 2 Września 2014 przez Miro 85 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ładny gruby boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 fajny bolek Miro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) podbije troszkę temat. Weekendowy, słonko fajnie przygrzewało momentami, prawie lustrzana tafla, w sumie dwa takie podobne + parę pacnięć w wolno prowadzona przynętę. Edytowane 22 Maja 2015 przez mansik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Godna rapka nie ma co się za nią chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 rapka jak rapka - fajna..ale krajobraz za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 rapka jak rapka - fajna..ale krajobraz za plecami Klimaty jak u Was...niemalze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 podbije troszkę temat. Weekendowy, słonko fajnie przygrzewało momentami, prawie lustrzana tafla, w sumie dwa takie podobne + parę pacnięć w wolno prowadzona przynętę. 1a.jpgbyłeś w sobote czy w niedziele na górskiej mecie? tez byłem cały week i widziałem goscia podobnego do Ciebie.. Szkoda ze nie miałem sprzetu boleniowego bo ładne rapska sie z ...."góry" ogladało Przy mnie starszy gosc tez wytachał fajną rybe pod 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 w sobotę bylem, tez widziałem pare ryb na brzegu, widocznie dobry dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Mój nowy Pb :-) Dziś był wyjątkowy dzień Bolka,najpierw 2 ryby na mecie Tomy'ego,potem już na moich wolniakach taki oto ryb. Żałuję tylko ze nie miał kto foty zrobić,jak na ironię zawsze największe rybki biorą mi jak jestem sam...Trza szykować flintę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Trza szykować flintę.Chcesz mnie odstrzelić.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Widze Mansik, że stronę zmieniłeś. Z tamtej lepiej biorą? Ja zdecydowanie wolę jezioro. We mgle dzieją się różne rzeczy i nawet zgubić się można:) A bolki ładniejsze nie takie odrapane jak na kanale. Taki 70tak. Sprzęt jak zwykle przynęta Tomy's bait ZZ Rap 85 super extra opalizacja. Edytowane 5 Września 2014 przez Krisu23 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi