tasiek321 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Skleisz.Zwodujesz.Tasiek złowi, i będziemy mieli kolejne piękne zdjęcie z odrzańskim czerwonym październikiem. Z tego co pamiętam "czerwony październik" miał napęd atomowy, więc i branie atomowe - wchodzę w to, Forecast sklejaj model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riki1 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A TO MOJE 70 Z WARTY 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Graty Przemo, tylko szkoda że nie z Bugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki najważniejsze że na każdej wodzie dajemy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wiślanyprzynęta - raptor 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) W załączeniu dwa bolki z Bugu, z soboty - 72 i 68 - woblery to BONITO i na wobler ze sterem od "Tomek1988" (nie basuński bezsterowiec). Edytowane 29 Września 2014 przez marcinspol 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Krótki pobyt w Polsce (1,5 dnia) nie mógł się obejść bez Odry. Czasu bardzo mało, bo na ryby wygospodarowałem jakieś 7 godzin, ale udało się skusić na swoje wobki 4 bolki i szczupaka. Okazów nie było, ale i tak cieszą. Ogólnie było jeszcze kilka wyjść. Woda trochę podniesiona i brudna, warunki dość trudne. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 @kowalek87 , fajny Boluś i fajna prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Potrafisz dobrze zagospodarować czas Graty za polskie srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dzięki . Teraz pora znowu dobrać się do norweskich rybek. Ciągle mam nadzieję, że trafię na moich miejscówkach jakiegoś naprawdę grubego bola. Jesień przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Eh Tasiura Tasiura... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riki1 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 jeszcze jeden z WARTY 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 jeszcze jeden z WARTY Fajna woda i fajny Bolesław. Gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Wczorajszy rozbójnik, dalej gryzą 12cm wobki Edytowane 3 Października 2014 przez michcio 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) W załączeniu moje i brata bolki z Bugu, złapaliśmy 4 i drugie tyle niezaciętych brań (myślę że w związku z faktem, że brania były w dalekich rzutach - żyłka 0,23 też niestety się rozciąga). Rozmiar to 74 (na zdjęciu córeczka:),68,65,63 - załączone zdjęcia tych regulaminowych. Aha dla porządku przynęty to woblery BONITO i wobler ze sterem od "Tomek1988, Edytowane 3 Października 2014 przez marcinspol 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 to udany wypad, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 W pracy też niekiedy trzeba wziąć wolne. Boleń 70-tak, już ładnie spasiony. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 podbije wiślany przynęta - chiciorek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzisiejszy Wisła 75-tka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mansik, ale mogłeś najpierw zrobić fotę, a później skrobać skąd pomysł, zeby zabierać się za to od dupy strony? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mansik, ale mogłeś najpierw zrobić fotę, a później skrobać skąd pomysł, zeby zabierać się za to od dupy strony?ups.. tak to jest jak fotki wrzuca się na szybko, ta akurat z tutorialu "boleniowe klopsiki krok po kroku" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 U mnie sezon już w zasadzie się skończył, można liczyć na pojedyńcze epizody kiedy gdzieś coś się pokaże. Wczoraj udało się po usilnych poszukiwaniach skusić dwa takie w rozmiarze sportowym 66-67cm. Ale pogoda ładna, to i rzuca się sympatycznie. Spotkałem się nawet z kolegą @Mansik ale aura łowiska gdzie był jakoś mnie nie zachęcała więc przeniosłem się na głębsze wody. Pozdrawiam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Wczoraj ten stan wody troszke zbił mnie z tropu, choc w ramach ciekawostki spoko, fajnie bylo podreptac po miejscach ktore zawsze przysłaniała woda a jakis kontakt z rybą uzyskaliśmy przechodząc całkiem na jakieś płycizny, ale jak juz trafiały w przynete to po chwili spadały, choc dwie fale ktore utworzyły mi sie za wabikiem podziałały na wyobraznie, dopiero jak woda sie ruszyła wpadł jeden przyzwoity bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 ..rapy biorą a ja 2 tygodnie nie widziałem wody ... ale niedługo sobie odbiję..Piotr75, rób formę na 2 połowę pażdziernika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Już jestem spakowany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi