Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluje wszystkim szczesliwca. Szczegolny uklon w strone @Patu, dla jego fot zaglądam do tego watku. Naturalnie nie ujmujac talentu innym chlopakom ale @Patu wymiata podmwzgledem fot jak i ryb. Chyba w nastepnym roku sie przyloze i postaram sie otworzyc watek juz w styczniu ;-)

Zdr

..dzięki, ale chyba nie będzie dzięki takim akcjom...

Patu weź przestań.Kurcze ja Tobie chcę posłać na dniach moją Ukleje i chcę fotkę z ładną Rapką na stronę.Kto to zrobi lepiej-nikt! No Darek jeszcze ładnie ogarnia temat,ale Ciebie nie może zabraknąć.Ryby kapitalne,chłopak jak malowany czego chcieć więcej.Rób swoje i na pohybel malkontentom. 

Kolega pożyczył z mojego pudła bezsterowca(wykonanie-grzesiek11250) ,kilka rzutów do wody i mewy do niego wystartowały ale pan Bolek był szybszy i zgarnął go przed nimi.

rapkamajowa.jpeg

Gratulacje, ładny bolek. Ja juz w tym sezonie 4 szt. walnalem na wobki Grześka. Wielkością nie porażały,może dwa z nich łapneło by się na forumowe min.

@Lucas dla Ciebie tez gratulacje i reszty co połowili.

Edytowane przez Patryk1125

Gratulacje, ładny bolek. Ja juz w tym sezonie 4 szt. walnalem na wobki Grześka. Wielkością nie porażały,może dwa z nich łapneło by się na forumowe min.

@Lucas dla Ciebie tez gratulacje i reszty co połowili.

Graty dla wszystkich łowiących.A my Patryku chyba musimy osobno na rybki chodzic bo razem nam coś nie idzie :-D Edytowane przez grzesiek11250

U nas majówka pod znakiem sztormowej pogody,po 2 godzinach zastanawiałem się czy nie oszalałem wychodząc z domu.

Kiedy zmarzłem na amen i przyszedł czas by wypowiedzieć magiczne słowo "ostatni rzut" ja go nazywam "last chlast" poleciał do wody wobler grześka11250

i udało się... ;)

wracaj do domu !

post-52773-0-72494900-1399183618_thumb.jpg

Edytowane przez marianosum
  • Like 10