tadekb Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A ja też korzystam z pogody: Drugi trochę mniejszy.Szkoda, że woda ciut za bardzo opadła. Było by chyba lepiej. Wieczorkiem była sandaczowa poprawka i nawet trafił się jeden 60-tak. Bez szału, ale też fajnie. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Boleniowych ostatków ciąg dalszy Był jeszcze młodszy brat lub siostra(nie rozróżniam niestety). 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) WeekendowySesje sobie darowałem z racji publiczności za plecami, wiec zdjątko tylko takie Edytowane 21 Października 2014 przez mansik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jedna z dzisiejszych dwóch rap z brzegowych wędrówek Zabrała RH12 model 2014 prowadzone w okolicy dna.Branie atomowe, o mały włos z kaloszy nie wyskoczyłem Fota przestrzelona z samowyzwalacza P.S.Samowyzwalacz już dostał miesięcznego bana za ostrzenie na moją nieogoloną papę zamiast na rapę 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Lepsze pudło z kabanem, niż celne z glutem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Rozpoznał twarz... To chyba w sumie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Lepsze pudło z kabanem, niż celne z glutem Święta prawda A pilocik do samowyzwalacza, który załatwiłby ostrzenie po zapozowaniu, leży w domu i czeka na zakup baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ..fajnie najedzony, co będzie za 2-3 tygodnie ...powinszować udanego spacerka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Święta prawda A pilocik do samowyzwalacza, który załatwiłby ostrzenie po zapozowaniu, leży w domu i czeka na zakup baterii ..więcej nie dostaniesz prezentu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jedna z dzisiejszych dwóch rap z brzegowych wędrówek Zabrała RH12 model 2014 prowadzone w okolicy dna.Branie atomowe, o mały włos z kaloszy nie wyskoczyłem Fota przestrzelona z samowyzwalacza P.S.Samowyzwalacz już dostał miesięcznego bana za ostrzenie na moją nieogoloną papę zamiast na rapę Ahhh Ci celebryci fajna rapa..zgolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 To się nazywa po Rychowemu ostrość na Pape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie no Tasiu nie radzisz Sobie na brzegu gratuluję pieknego bolenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie no Tasiu nie radzisz Sobie na brzegu gratuluję pieknego boleniaChyba jestem stworzony do łowienia z pływadła dzięki za graty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Chyba jestem stworzony do łowienia z pływadła dzięki za graty Taaa...... do dobrego dupa szybko się przyzwyczaja ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dawno mnie nie było...nad woda też, a tu w rzece woda jak w Nilu, cos tam jednak wydłubałem 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Grubasek,graty @Miro85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ciężko was (ciebie Miro85 i rapę) dostrzec na tej fotce, tyle tam fajnego tła A tak poważnie rapa godna.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ciężko was (ciebie Miro85 i rapę) dostrzec na tej fotce, tyle tam fajnego tła A tak poważnie rapa godna.Gratulacjenie było specjalnie gdzie aparatu postawić, a nie chciałem zbytnio przedłuzac sesji... Fotograf sie wyłamał i pojechał na inny odcinek rzeki, u mnie ryby skakały dosłownie na brzeg,a koledzy całkiem wyzerowali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 wieczorny z warkocza przynęta - chiciorek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jesienny krawężnik. W tle nadchodziła mglista burza z pierunami 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Piękny bolas! Klasa sama w sobie! Swoją drogą Jakubie zerknij w skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gratulacje ,trza być twardym żeby w taką pogodę na wodzie wytrzymać a co dopiero rybki łowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Najgorsza była noc spędzona w samochodzie bez ogrzewania. Ale trud się opłacił 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Najgorsza była noc spędzona w samochodzie bez ogrzewania. Ale trud się opłacił Mina rewelacyjna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 No i jest ostrość na papę A i kawał jesiennej knagi się uwiesił. Gratulacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi