Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni w tym roku godzien niegodnie zaprezentowany. Jeden strzał z przygotowanego samowyzwalacza i do wody bo krwawić zaczął. Po fakcie zauważyłem że obiektyw się trochę zwinął. Chyba się starzeje bo 2 dni i nocka w samochodzie dała mi w kość mimo że nagrzewnice naprawiłem. Ryby brały choć strasznie już są odrętwiałe i walka jakaś w zwolnionym tempie.

post-48337-0-51369400-1416683762_thumb.jpg

• Like 19

Rapek z poczatku listopada, pewnie juz ostatni...

... wiec pare słów na koniec, ciesze sie miałem mozliwosc wstawic kilka ryb, chciałem dobic do 20 ciut zabrałko, ten mały spam wynikał pewnie z tego powodu że byl to moj pierwszy sezon z nastawieniem na bolenia, w sumie 3/4 bo od lipca mnie wciagneło, prawie kazdą rybe pamietam, kazda była w jakmis stopniu wyjatkowa. Cieszy bardzo to ze po 3 latach miernych wyników w koncu pykło. W przyszly sezonie bede chcial podejsc juz bardziej selektywnie, no nic to wszystko, dziekuje za uwage.

post-53131-0-71200600-1417435122_thumb.jpg

Edytowane przez mansik
  • Like 24

Zima idzie to się po szufladach grzebie. Akurat przeglądam filmy nagrane z sezonu 2014 i jakieś zdjęcie zaplątane zrobione GoPro się znalazło. Ryba złowiona na RH9spinnerbait akurat tą pamiętam bo brała na trzy razy i dopiero za trzecim trafiła.

2e4w6ti.jpg

• Like 35

W tym roku odpuszczam z filmem. Korci mnie strasznie bo mam nagrane na prawdę ciekawe rzeczy, ale wolę poczekać bo szkoda mi bawić się w półśrodki. Potrzebuję jeszcze pewnych ujęć. W przyszłym roku, pewnie na koniec sezonu zacznę coś kombinować. Chcę wypuścić film o jeziorowych boleniach ale konkretny. Będzie trwał minimum 30 min. Będzie narracja, opisy i obiecuję na prawdę ciekawe zdjęcia oraz super klimaty z polskich a być może również zagranicznych łowisk.

mcqero.jpg

Cierpliwości:) Będzie czad obiecuję.

Edytowane przez Krisu23
  • Like 34

Hehe tzw. "Pierwszy zły dotyk" ;) Krisie z Drona je teraz ;)

Ano dokładnie, znasz się na rzeczy :).  Z drona z drona tylko do tego aktorzy są potrzebni bo nie da się jednocześnie kierować robotem i łowić chociaż...

vy84zl.jpg

nie byłbym sobą jakbym już nie spróbował ;)

• Like 18

Ja już zakończyłem swój pierwszy boleniowy sezon :) Była jedna 70+, kilkanaście 60+, reszta poniżej. Ogólnie uważam okrez za udany. Jestem nowy na forum ale mam nadzieje, że w przyszłym sezonie będe miał przyjemność cieszyć was wszystkich wspaniałymi bolusiami :D oczywiście wszystkie będą wypuszczone :) .

Jeszcze raz gratuluje wszystkim za piękne okazy.

• 2 tygodnie później...