Żbiku Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nabyłem parę dni temu Certate 2510PE-H i ten oryginalny "bananowaty" knob jakoś dziwnie mi leży w palcach. Nie mówię, że jest źle ale jakoś tak... Zastanawiam się czy opłaca się wpakować kasę w coś takiego http://s199.photobucket.com/user/hoshiew/media/knob1.jpg.html Jak spisują się takie korkowe knoby? Podobno są z naturalnego korka, zalane dodatkowo jakimś przeźroczystym laminatem. Drogie to cholerstwo strasznie ale może warto? Mam podobny plastikowy w TP2500FC i trzyma się wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Korkowym nie miałem okazji łowić, ale w zeszły weekend kilka godzin latalem z mlynkiem co miał knoba Matusiakowego z czeczoty ? czeczotu ? Jakoś tak..... bajka poprostu.....do tego chyba ważył nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bierz od Matusiaka piękna robota wykona w kolorze i kształcie jaki sobie wymyślisz. Wygląd bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A jakie to są pi razy oko kwoty od Piotra? Tak dla porównania z tymi korkowymi Daiwy, bo one chodzą po 60-80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zapytaj, obejrzyj sobie w jego temacie fotki bo niektóre to arcydzieła, ceny pewnie podobne ale nie chcę Cię oszukać tak tylko przypuszczam, nie zmienia to faktu że są nie do podrobienia a komfort niesamowity, no i co tu się oszukiwać cieszy oko niesamowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja mam takiego RCS'a w mojej ceratce i jestem bardzo zadowolony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No i o takim samym myślę ale ceny mnie trochę zniechęcają... On jest łożyskowany? Ma jakąś tuleję metalową w środku? Czy wykorzystuje się po prostu elementy z oryginalnego fabrycznego knoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Przeklada sie lozyska ze origanalu. W komplecie sa podkladeczki zeby skasowac luz, zaslepka i kluczyk do jej wyciagniecia. Jesli w originale lotysk brak to można dorzucić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi