Skocz do zawartości

Symbol C&R

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy ktoś z Was posiada może symbol C&R w lepszej jakości niz ta na zdjęciu jesli tak to bardzo bym prosił o kontakt i ewentualne podesłanie tego symbolu w formie elektronicznej. Z góry dzięki. Pozdrawiam

post-972-1348914171,0485_thumb.jpg

@pitt @hlehle jesteście wielcy dzięki za pomoc.

@Zanderix ja znaczki na samochód robię w ten sposób, że kupuje folie w sklepie z materiałami reklamowymi wycinam wzór żyletką potem przenoszę na folie transportową i na auto wychodzi to całkiem fajnie. Pozdrawiam

Fajnie, iż się spodobało :mellow:

W związku z lekkim zainteresowaniem krótka instrukcja jak wejść w posiadanie takiej naklejki :

1. Kupić se auto (kolor według uznania odpowiednio żony, kochanki, dziewczyny, narzeczonej, teściowej etc.)

2. Ściągnąć plik z projektem naklejki http://zanderix.epwik.com.pl/jerkbait/c&r.rar

3. Zapisać go na dyskietkę (archaiczne wiem :D ), pendriva lub wysłać programem do obsługi poczty elektronicznej do tych z pkt4.

4. Teraz należy udać się do pobliskiego biura reklamy lub coś w tym stylu i zagaić czy mogą nam to za parę dutków wyplotować na transparentnej folii(pewnie źle ją nazwałem ale fachman z pracowni reklamy od razu zczai o co biega) -

5. Kolorek folijki se wybrać adekfatnie do tego cośmy nabyli w drodze zakupu z pkt1.

6. Po odebraniu naklejki, ewentualnie faktury VAT lub paragonu oraz krótkiej instrukcji od pracownika reklamowego jak toto się nanosi na autko - jedziemy się polansować nad pobliskie łowiska ( jeśli brak środków na wache może być najbliższa Centrala Rybna lub stoisko rybne w którymś kolosie handlowym )

Na podstawie własnych przeżyć i doświadczeń spisał ZANDERIX

PZDR

fajna sprawa Zanderix :D

nie moge wykonać tego zadania bo nie mam punktu numer 1 :mellow:

na rower może być albo na pudelko z wobkami,

Zanderix myślę, że wieksze grono osób zainteresuje się ową nalepką tak jak koszulkami i nalepkami JERKBAIT, może dowiedz się ile by kosztowało wyprodukowane 100nalepek a zrobi sie liste i byłbyś odpowiedzialny za to hehe....

taki pomysł tylko:)