SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam czy ktoś z Was posiada może symbol C&R w lepszej jakości niz ta na zdjęciu jesli tak to bardzo bym prosił o kontakt i ewentualne podesłanie tego symbolu w formie elektronicznej. Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 http://www.calacademy.org/exhibits/anglers_all/images/catch_ and_release_logo.gifhttp://www.hechtfieber.de/board/download/file.php?id=527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 A czy dysponuje ktoś znakiem C&R (różne wersje w miarę możliwości)którego jakość nadawałaby się do wyplotowania i naklejenia na autko ? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 http://images.google.pl/images?ndsp=21&um=1&hl=pl&am p;lr=&q=catch+release&start=0&sa=N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 22 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 @pitt @hlehle jesteście wielcy dzięki za pomoc.@Zanderix ja znaczki na samochód robię w ten sposób, że kupuje folie w sklepie z materiałami reklamowymi wycinam wzór żyletką potem przenoszę na folie transportową i na auto wychodzi to całkiem fajnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 @Sandacz Ja szukam plików z pomyślunkiem , z technologią daję radę PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Już sobie jakoś poradziłem CHCE KTOŚ *.CDR`a ??a Ci z bliska może reflektują na gotowca (mam i black i white) PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja bym reflektował na gotowca, ale nie jestem z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Rzeczywiscie Arek, trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 oooooo kuuuuuu...de. jak jest możliwość to kupię kilka sztuk czekam na jakieś hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zanderix, świetny motyw!Masz może go w jakiejś cyfrowej postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Arku, ja bym chętnie kupił takie cudo na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Fajnie, iż się spodobało W związku z lekkim zainteresowaniem krótka instrukcja jak wejść w posiadanie takiej naklejki : 1. Kupić se auto (kolor według uznania odpowiednio żony, kochanki, dziewczyny, narzeczonej, teściowej etc.) 2. Ściągnąć plik z projektem naklejki http://zanderix.epwik.com.pl/jerkbait/c&r.rar 3. Zapisać go na dyskietkę (archaiczne wiem ), pendriva lub wysłać programem do obsługi poczty elektronicznej do tych z pkt4. 4. Teraz należy udać się do pobliskiego biura reklamy lub coś w tym stylu i zagaić czy mogą nam to za parę dutków wyplotować na transparentnej folii(pewnie źle ją nazwałem ale fachman z pracowni reklamy od razu zczai o co biega) - 5. Kolorek folijki se wybrać adekfatnie do tego cośmy nabyli w drodze zakupu z pkt1. 6. Po odebraniu naklejki, ewentualnie faktury VAT lub paragonu oraz krótkiej instrukcji od pracownika reklamowego jak toto się nanosi na autko - jedziemy się polansować nad pobliskie łowiska ( jeśli brak środków na wache może być najbliższa Centrala Rybna lub stoisko rybne w którymś kolosie handlowym ) Na podstawie własnych przeżyć i doświadczeń spisał ZANDERIX PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 fajna sprawa Zanderix nie moge wykonać tego zadania bo nie mam punktu numer 1 na rower może być albo na pudelko z wobkami, Zanderix myślę, że wieksze grono osób zainteresuje się ową nalepką tak jak koszulkami i nalepkami JERKBAIT, może dowiedz się ile by kosztowało wyprodukowane 100nalepek a zrobi sie liste i byłbyś odpowiedzialny za to hehe....taki pomysł tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 @BEZEL PORADNIK TO WSZYSTKO NA CO MNIE STAĆ <_< <_< Ale Ty widzę masz talent, nie marnuj go i realizuj się w swoich pomysłach PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi