Skocz do zawartości
  • 0

WARSZAWSKIE SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 29 października - pokaz zdjęć z wyprawy Remka do USA

Friko

Pytanie

Drodzy Forumowicze,

zgodnie z zapowiedzią z innego wątku, reaktywujemy comiesięczne spotkania jerkbait.pl :D

Miejce spotkań:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

www.tuzzahoryzontem.pl

Czas spotkań:

trzecia środa każdego miesiąca

w październiku wyjątkowo spotykamy się w ostatnią środę miesiąca tj. 29 października

Sala zarezerwowana jest na hasło: jerkbait.pl w godz. 18:00-23:00.

Mamy zapewniony rzutnik i ekran, ponieważ na spotkaniu Remek będzie opowiadał o swojej wyprawie na musky i bassy do USA robiąc przy okazji pokaz zdjęć z tej wyprawy.

Serdecznie zapraszamy!

Bardzo prosiłbym osoby chętne do udziału w najbliższym spotkaniu o wpisywanie się poniżej, ponieważ będę musiał przed spotkaniem podać tawernie orientacyjną ilość miejśc do rezerwacji:

1. Remek

2. Friko

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Widze tu pewien dylemat. Do rzucania nad Wiselka, z tego co widzialem, jakie sa warunki to najlepszy z HS to bylby 2,75.

Z drugiej strony, jesli chodzi o walory demonstracyjne to wygrywa 2,3m, bo rozumiem, ze do trola ma byc w zalozeniach..?srednio-lekkiego?

Gumo

• 0

My już po, wpadliśmy tylko na chwilkę, praktycznie po to by zobaczyć prezentację :D

Remek - gratulacje za cierpliwość i wytrwałość Oraz oczywiście za opowieści, interesujące ciekawostki oraz fajne zdjęcia (to główne, z przynętą wpadającą do wody, to niemalże jak z reklamówki jakiegoś producenta sprzętu wędkarskiego)

Szkoda jedynie, że tak mało muskie - następnym razem, po przejściu już pierwszej szkółki, liczymy na więcej :mellow:

Miło było zobaczyć Was wszystkich i zamienić parę zdań :D

• 0

Ja już też po spotkaniu, siedzieliśmy do konca :mellow:

Naprawde super było się spotkać w realu, widać że nasi forumowicze mają kupę wędkarskiej wiedzy! I rozmawiać możnaby chyba w nieskończonośc - ja nie mogę się doczekać następnego spotkania.

Dla remka gratulacje za determinacje i mocne gardło - myślę że następnym razem porozmawiam z właścicielem żeby nie było konkurencyjnej imprezy jak będziemy mieli prezentację.

[ chociaz tak po prawdze to ja myślę, że te panie chciały po prostu zwróćić na siebie naszą uwagę B) no i jakie remek brawa dostał. Wędkarz to jednak jest przypadek beznadziejny z punktu widzenia kobiety :lol: ]

• 0

ja dopiero dotarłem do domu. Spotkanie było rewelacyjne, to chyba rekord jeśli chodzi o ilość obecnych forumowiczów. Mieliśmy taki niedosyt że musieliśmy zahaczyć jeszcze jedną knajpę z Kubsonem i Sandaczem, dzięki za zaje....ą rozmowę i mile spędzony wieczór

(szkoda że taki krótki) :mellow:

• 0

Ja rowniez wyszedlem na koncu...fajnie bylo pogadac. Nie przeszkodzilo nawet to, ze trzeba bylo miec silne pluca... <_<

Tym bardziej gratulacje dla Remka, ktory zdolal przeprowadzic prezentacje do konca. A bylo o czym mowic, wg moich szacunkow omowil kilkaset zdjec (blizej 1000).

Mysle, ze przyblizylo to wielu osobom sposoby skutecznoego poszukiwania i lowienia kilku nowych gatunkow ryb.

Gumo

• 0

Dziękuję za spotkanie. Jak zwykle było bardzo fajnie.

Następnym razem opowiemy trochę o naszym wiosennym wypadzie na Syrsan.

Do kolejnego zobaczenia :D

@Remku,

dziękuję za oficjalne przemówienie/pożegnanie po moim odejściu z Redakcji jerkbaita. Twoja przemowa na spotkaniu była bardzo miła i sympatyczna. Aż łezka w oku mi się zakręciła... Dzięki :D