pitt Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 jeden z nich ma na pewno plytsza szpule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 OT.Właśnie na Allegro pojawiła się Daiwa Millionaire SW 203L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dzisiaj listonosz przyniósł dwie paczki - z JP i USA czyli 203SW i lunę 253. Super multiki. Kręcą się płynnie, ładnie wykonane. Dzięki pomocy Jerzego (za co bardzo dziękuję) 203SW udało się kupić nie dość ze w cenie jak z ebaya, to jeszcze wysyłka za fri (30$ w kieszeni). Był problem - musieli czekać chwilę na multik z daiwy bo nie mieli na stanie. Za tą straszną niedogodność (w sumie półtora dnia opóźnienia) linka gratis Luna 253 niewiele (z tego co pamiętam swojego) większa od conquesta 201, za to pojemność szpuli to już przepaść. Chyba mam fajny multi na głowatki jak dobrze pójdzie to może w piątek testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja od wczoraj mam lune 203L - fajna maszynka, niewiele wieksza od conqesta 100, chociaz pare rzeczy mi w niej nie pasuje - conquest wydaje sie byc przynajmniej dla mnie idealem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wiadomo - nie klika, jest trochę bardziej masywna, wygląda tanio Ale wygląda ze to super maszynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja miałem na myśli raczej ciężko chodzące pokrętło magnetyka i kilka innych drobiazgów. sam wygląd nie jest zły - ale aż się prosi o mały upgrade - da się załatwić.pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Daj cynk, ja będę ciagnął 3 korbki, rączki, jak się da 1x gwiazdę hamulca. i 3 szpule. Twoja pomoc byłaby wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi