Locutus85 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam, moje pytanie brzmi: Czy da się pozbyć obcego koloru na gumie powstałej od leżenia z inną gumą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Raczej już jest pozamiatane... Zwłaszcza w połączeniu np perły i seledynu czy rażącej zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No wlasnie takie połączenie powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie martw się,często taki "pomazaniec" staje się bardzo łowny. Sprawdzone na sandaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Niektórzy celowo tak trzymają gumy, żeby uzyskać oryginalny niepowtarzalny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja czasami celowo barwię perełki seledynami. Wychodzi dobry kolorek na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ja czasami sam maluje gumy co daje pozytywny efekt, najczęściej ogon na czerwono, ale przy czystej wodzie gumę lekko przyciemniam od góry czarnym markerem po dwóch dniach jak kolor wejdzie w przynęte bywa bardzo łowny, i jeszcze jedno lubie także gumy wybrakowane fabrycznie tj. nadlane lub krzywe to moje tajemne gumki na okazje specjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ja mam specjalną przegródkę na takie gumy. Wrzucam tam po jednej sztuce wszystkiego co farbuje, kolory wychodzą od fantazyjnych po sraczkowate. Najgorzej jest wtedy, kiedy jakiś kolor okażę sie skuteczny, a już takiej gumy nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jednak nie tylko ja tak robie z gumami :-P . Ja jeszcze koloruje czarnym markerem ale tylko zolte gumy wtedy robia sie takie troszke fioletowe i naprawde sa lowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ilu wędkarzy tyle zdań. Mnie pofarbowane gumy doprowadzają do szału. Wyjątkiem są okoniowe paprochy, tam mieszanie jest bardzo wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nie martw się,często taki "pomazaniec" staje się bardzo łowny. Sprawdzone na sandaczach. Sprawdzone Niektórzy celowo tak trzymają gumy, żeby uzyskać oryginalny niepowtarzalny kolor Tak właśnie czyniłem, twistery perłowe wkładałem pomiędzy seledynowego mansa .Kolega nie mógł wyczaić czemu mnie na perłe biorą a jemu nie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grelo6 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 specjalnie tak barwię i mi siadają szczupłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 .specjalnie tak barwię i mi siadają szczupłeI zapewne to Cię martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi