dawek1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Jestem trochę zaszokowany więc postanowiłem napisać. Kupiłem z darmową wysyłką http://www.decathlon.pl/lb-soft-4play-95-cm-firetiger-id_8240995.html Jak dobrze widać na zdjęciu jest zupełnie coś innego niż opisany towar. Paczka przyszła zgłosiłem że to nie ta przynęta i sklep zaproponował że darmowo odbierze ode mnie softy i przyśle woblera w tej samej cenie, pokrywając wszystkie koszty kurierskie.Paczkę odesłałem w piątek i Pani obiecała mi że zamienna przynęta będzie u mnie w środę. W piątek następnego tygodnia zadzwoniłem bo nic nie przyszło dostałem przeprosiny i zapewnienie o wysyłce.Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu po kilkunastu minutach dostałem info na e-mail że za długi czas oczekiwania oddadzą mi też pieniądze!!! Podsumowując mam darmowego woblera! Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez dawek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Trzeba przyznać, że Decathlon jeśli chodzi o serwis klienta jest jedną z najlepszych firm w kraju.I doceniając ten fakt, jeśli mam porównywalne oferty zawsze wybieram Decathlon.Koniec laurki ;-) Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez pepso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tyle że niestety , jeśli chodzi o wędkarstwo , asortyment mają cieniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie jest tak źle, jak było, a nawet mam wrażenie, że idzie ku lepszemu. Przynajmniej w tym Decathlonie do którego mam najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o sprzęt wędkarski to faktycznie sklep sklepowi nierówny. A i ceny czasami z kosmosu. Ale ciuchy, wodery i buty są bez zarzutu. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czasem można coś tam ustrzelić. Ostatnio byłem w krakowie i zestaw Rapali na pstrąga (3szt woblerków) można było kupić za 48zł. Wiec całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi