marcinesz Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Po pierwszych dwóch zdaniach upadłem na kolana od ilości konkretów i w zasadzie do końca lektury tego opisu się nie podniosłem... http://www.fishing.pl/artykuly/sprzet/molix-cursor Swoją drogą jest to moim zdaniem przykład, jak można takim opisem wyrządzić krzywdę towarowi do sprzedania - nie wiadomo jak dobra bowiem nie byłaby w rzeczywistości ta przynęta, ja po takim opisie na pewno poważnie się zastanowię, czy po nią sięgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Aerodynamiczne szczególności projektowania i badania dyspozycji wagi w wewnątrz, umożliwiają Cursorowi leprze i doskonale pływanie przy różnych prędkościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Krzysiek, Tam każde niemal zdanie jest perełką - moje ulubione jednak to:Umieszczony w środku Magnetic Peg System pozwala na unieruchomienie kotwic czy to może być przydatne, odpowiedzmy sobie sami...Ja już sobie odpowiedziałem :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Pierwsze zdanie faktycznie zwala z nóg Zdaje się, translator spieprzył sprawę. A od dzisiaj, do każdej gumy z dozbrojką, poproszę o magnesik w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 eee tam, zobaczcie to http://www.allegro.pl/item461272267_hit_sezonu_gorace_skarpe ty_na_baterie_super.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 I tu Ciebie zaskoczę: wpisz do google'a - heated socks i poczekaj na rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jest więcej ciekawych opisów przynęt tego autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi