Redzi Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Mam pytanie czy użytkuje może ktoś z was takie spodniobuty? http://www.allegro.pl/item465657604_spodniobuty_profesjonaln e_firmy_york_rozmiar_43.html mam zamiar jakieś kupić ale zastanawiam się czy warto. Proszę o opinie czy moze te: http://www.allegro.pl/item466075317_lemigo_lexpo_nowosc_2007 _spodniobuty_46_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Miałem wodery - odradzam. Po niecałym miesiącu oba kalosze pękły Poza tym są zrobione z bardzo słabego materiału Odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 @ wobler oczywiście pisał o Yorkach teraz dostawiłem nowy link jeszcze o Lemigo a jakie bys polecil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 W jakich warunkach chcesz ich używać? Będziesz się przedzierał przez Mandżurię czy tylko brodził bo to ważny czynnik wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Właściwie tylko brodził w anormalnych warunkach raczej nie przewiduje łowić potrzebne do łowienia na przykosach nie zamierzam zbytnio chodzić po krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Tak oczywiście chodziło mi o Yorki. Lemigo nie miałem na sobie, ale słyszałem raczej dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jeżeli część tych butów powyżej kaloszy jest zrobiona z materiału z jakiego robione są płaszcze przeciwdeszczowe (zielone) a które są do nabycia nie tylko w sklepach wędkarskich ale również w ogrodniczych i innych, to sobie daruj ich kupno.Ja kupiłem se ubiegłej zimy takie z Lemigo.Kilka wyjazdów na przedwiośniu na pstrągi i koniec żywota.Przetarły się na wewnętrznej stronie ud no i klapa.Zareklamowałem , to dostałem takie same tylko z siateczką wewnątrz.Matriał taki sam. więc terza wiszą na wieszaku i boję się je wkładać bo są bardzo nietrwałe.To są buty nie dla wędkarzy , to są buty dla frajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Lemigo to straszny szmelc, mieliśmy od groma reklamacji. Teraz już tym badziewiem nie handlujemy. Często było tak, że zaczynały cieknąć na pierwszych rybach i wracały do nas. Zdecydowanie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ok to czym handlujecie bo muszę kupić wodery na pstrągowanie w zimie-bez brodzenia okazjonalne wejscie do wody tylko- miałem decathlonowskie- połowiłem 3 miechy i oddałem do sklepu - zwrócili mi kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 A zna ktoś spodniobty nylon/PCV które warto kupić? Ja miałem takowe z Cabelasa kilkanaście lat. Oczywiście po kilku latach kleiłem je co jakiś czas ale nylon z wierzchu był bardzo trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Generalnie ze wszystkimi tego typu wynalazkami polskiej prodykcji z którymi się spotkałem to w mniejszym lub większym stopniu dziadostwo. Jedyne które są w miarę to Patma. Na twoim miejscu wybrał bym zwykłą gume i po problemie, i z żywotnością będzie nieźle. Zastanowił bym się również nad sprowadzeniem czegoś z usa. ja na pstrągi miałem oddychające do pasa kupiłem je za 50 dołków i latałem w nich 3 sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 jak narazie widze że nie ma żadnych przychylnych opini a czy możecie polecić jakieś spodniobuty które u was się sprawdzają całe z gumy raczej były by za sztywne tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukiet Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 York jak i Lemigo to tandeta . Osobiście polecić mogę spodnie jak i wodery Patma które są tanie a wykonane ze znacznie lepszego grubszego materiału niż lemigo. Wodery starczają mi na rok intensywnego biegania po wiślanych krzakach a spodnie spokojnie wytrzymują dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Może takie ciebie zainteresują http://www.allegro.pl/item466983885_spodniobuty_ocieplane_ca belas_rozmiar_l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 widziałem te buty ale ja nie chce z pianki całe allegro przeleciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jest jeszcze coś takiego: http://www.allegro.pl/item460532672_spodniobuty_cormoran_44_ wodery.htmlMa to ktoś.Ja również miałem wodery YORK, znaczy mam w reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ja używam gumowych woderów Lemigo już 6 sezonów i nie mam zastrzeżeń kumpel w międzyczasie zakatował wodery sraxona i też przestawił się na Lemigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ja używam gumowych woderów Lemigo już 6 sezonów i nie mam zastrzeżeń kumpel w międzyczasie zakatował wodery sraxona i też przestawił się na Lemigo tutaj nie chodzi o wodery tylko o spaodniobuty wodery sa cale gumowe wiec nie dziwne ze wytrzymuja tez sam mam jakies co chyba maja z 10lat i smigaja az milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 A ja widziałem zawsze same pozytywy o Lemigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ja używam gumowych woderów Lemigo już 6 sezonów i nie mam zastrzeżeń kumpel w międzyczasie zakatował wodery sraxona i też przestawił się na Lemigo tutaj nie chodzi o wodery tylko o spaodniobuty wodery sa cale gumowe wiec nie dziwne ze wytrzymuja tez sam mam jakies co chyba maja z 10lat i smigaja az milo Ja się wypowiedziałem na temat firmy , że mam o niej dobre zdanie.Zobacz te: http://www.allegro.pl/item457854073_spodniobuty_behr_pvc_hit _cenowy_44_super_lekkie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ja już drugi sezon smigam po pas i głębiej w tych lemigo i dopiero teraz zaczynają lekko cieknać...Hlehle chyba też w takich chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ja mam jakieś Geologic i są ok,przedzieram się przez krzaki,chodze po kamieniach w wodzie i jest ok,a mam je już 3 czy 4 sezony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Rozpatrze kazda propozycje napewno. Poczekam jeszcze do niedzieli z zakupem może ktoś jeszcze się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Mam takie spodniobuty Lemigo już trzeci sezon i specjalnie ich nie oszczędzam nad Wartą i mniejszych, często mocno zakrzaczonych rzeczkach. Dopiero w połowie tego roku zaczęły lekko przeciekać na łączeniach z kaloszami i gdzie nie gdzie nieznacznie się przeciarają. Myślę jednak, że jak na tą cenę, to rozsądny wybór - mam nadzieję, że następne też mi wytrzymają ze dwa sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 A te ktoś już testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi