zygy Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Qrwa znowu zatruli , wstawiajcie zdjęcia Czekamy na interwncję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonq Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Panowie, jak wygląda sytuacja z łowieniem na Utracie w okolicach Pruszkowa? Szukam alternatywy dla Wisły. Jest tam sens się wybrać za kleniem że spinningiem? Mało fotek z rybami w wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Klenia tam nie spotkałem i o żadnym nie słyszałem, widziałem tam okonie, szczupaki, płocie, karpie i karasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrrrr92 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Jeśli chodzi o klenie to jest nawet sporo ich o dziwo w Utracie. PZW w Błoniu regularnie zarybia narybkiem. Pomimo dwukrotnego zatrucia rzeki w tym roku ryby widać i patrząc na moje połowy na tej rzece od kilkunastu lat co roku jest progres, to cieszy. W ten weekend atakowałem dwa razy Utratę. Wczoraj kleń 25 i szczupak 40, dzisiaj Jaź 32 cm. Wszystko powyżej Błonia. Dodam, że jedynie smużak wchodzi w grę ze względu na roślinność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Chciałbym się wybrać nad utratę. Nawet mam bardzo blisko bo mieszkam w Ożarowie. Tylko pytanie gdzie się wybrać? Zawsze tylko Wisła, Narew lub wkra. A tutaj tak blisko taka rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexey Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Pozwolę sobie odświeżyć temat. Po przeprowadzce zacząłem częściej odwiedzać Utratę z muchówką - głównie w okolicach Komorowa/ Pruszkowa. Szału nie ma, zastanawiam się, by się udać niżej w kierunku Józefowa/Błonia - bywał ktoś tam może ostatnio? Nie chodzi mi o konkretne miejscówki, tylko generalnie czy na tak wyprostowanej rzece warto szukać jakichś okoni/jazi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi