chincza Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Tomi pewnie metodą żyłkową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 To pozdrów Kolegę o tego, co próbował mu pomóc podebrać lipienia ...... moim zdaniem jednak "najbidniej" 60 cm, ale skoro on sam twierdzi, że 58 - niech tak będzie - w końcu to nie ja miałem rybę na kiju. Witam, Ile widziałeś lipieni około 60 cm skoro jesteś tak pewien ? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Witam, Ile widziałeś lipieni około 60 cm skoro jesteś tak pewien ? Bujo Wcześniej ani jednego. Gdybyś czytał uważnie temat od początku wiedziałbyś, że nie jestem pewien. Edytowane 3 Maja 2014 przez robert.bednarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Robert, wcześniej tylko się słyszało o wielkich lipieniach z Sanu no i nie da się ukryć że pare fotek widziałem . Dwa dni temu kolega wyłapał dniówkę na osie no i też jego uwagę zwrócił fakt iż populacja lipienia jest dość spora... udało mu się zobaczyć kilka ładnych lipasów i oceniał je na około 45... czego nie uświadczy się na naszych łowiskach Połapał kropasków, niebawem i kieruje swoje kroki w tamtą stronępozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Robert, wcześniej tylko się słyszało o wielkich lipieniach z Sanu no i nie da się ukryć że pare fotek widziałem . Dwa dni temu kolega wyłapał dniówkę na osie no i też jego uwagę zwrócił fakt iż populacja lipienia jest dość spora... udało mu się zobaczyć kilka ładnych lipasów i oceniał je na około 45... czego nie uświadczy się na naszych łowiskach Połapał kropasków, niebawem i kieruje swoje kroki w tamtą stronę pozdro Potwierdzam, sam widziałem na płytkiej wodzie piękne okazy - spokojnie około 40-45 cm, ale ten złowiony przebijał wszystkie.Jestem zauroczony Sanem i nie mogę się doczekać, kiedy tam wrócę. Serdeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No a co z tymi fotami lipieni 70-80cm bo czekam i sie doczekac nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No a co z tymi fotami lipieni 70-80cm bo czekam i sie doczekac nie moge.Pewnie jeszcze rosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi