Skocz do zawartości

Wielki lipień z Sanu

robert.bednarczyk

Rekomendowane odpowiedzi

To pozdrów Kolegę o tego, co próbował mu pomóc podebrać lipienia ...... moim zdaniem jednak "najbidniej" 60 cm, ale skoro on sam twierdzi, że 58 - niech tak będzie - w końcu to nie ja miałem rybę na kiju.

Witam,

Ile widziałeś lipieni około 60 cm skoro jesteś tak pewien ?

Bujo

Witam,

Ile widziałeś lipieni około 60 cm skoro jesteś tak pewien ?

Bujo

Wcześniej ani jednego. Gdybyś czytał uważnie temat od początku wiedziałbyś, że nie jestem pewien.

Edytowane przez robert.bednarczyk

Robert, wcześniej tylko się słyszało o wielkich lipieniach z Sanu no i nie da się ukryć że pare fotek widziałem :). Dwa dni temu kolega wyłapał dniówkę na osie no i też jego uwagę zwrócił fakt iż populacja lipienia jest dość spora... udało mu się zobaczyć kilka ładnych lipasów i oceniał je na około 45... czego nie uświadczy się na naszych łowiskach :)

Połapał kropasków, niebawem i kieruje swoje kroki w tamtą stronę:)

pozdro

Robert, wcześniej tylko się słyszało o wielkich lipieniach z Sanu no i nie da się ukryć że pare fotek widziałem :). Dwa dni temu kolega wyłapał dniówkę na osie no i też jego uwagę zwrócił fakt iż populacja lipienia jest dość spora... udało mu się zobaczyć kilka ładnych lipasów i oceniał je na około 45... czego nie uświadczy się na naszych łowiskach :)

Połapał kropasków, niebawem i kieruje swoje kroki w tamtą stronę :)

pozdro

Potwierdzam, sam widziałem na płytkiej wodzie piękne okazy - spokojnie około 40-45 cm, ale ten złowiony przebijał wszystkie.

Jestem zauroczony Sanem i nie mogę się doczekać, kiedy tam wrócę.

Serdeczności.