krystiano1981r Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ABU C4 5601 (0901) Pełna nazwa multiplikatora: ABU C4 5601 (0901) Model: C4 Seria: 5601 (0901)Producent: ABUTyp: RKlasa: M, HMasa [g]: 310Typ hamulca: OdśrodkowyPrzełożenie: 6.3:1Liczba łożysk: 5Moc hamulca: -Szpulka - pojemność: 150 m/50 lbSzpulka - masa [g]: 25Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]: 40Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]: Szpulka - szerokość [mm]: 27Szpulka - typ: AżurowanaDokumentacja: Instrukcja, Schemat, InneNarzędzia: TAkcesoria: OliwkaKraj produkcji: SzwecjaOpis: Rama multiplikatora wykonana całkowicie z aluminium,przekładnia główna Duragear,hamulec Carbon Matrix,łożyska ze stali nierdzewnej HPCR. Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA Zdjęcia multiplikatora Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 OCENA: 4+ Świetny stosunek ceny do jakości+ mocno i prosta konstrukcja+ przy odpowiednim kiju można rzucać na prawde daleko+ Dobra praca hamulca - regulacja hamulca rzutowego odbywa się po zdjęciu panelu bocznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To był mój pierwszy multik. Za krótko użytkowałem aby oceniać. Teraz używam bliźniaczych konstrukcji C3 i C4 6601 do trolla. Mnie nie podpasował. Mam średni rozmiar dłoni i nie leżał mi.Chętnym polecam przymiarkę przed zakupem. Może się okazać, że niski profil będzie dużo bardziej odpowiadał. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Novis Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Miałem takowego.Ale Bóg dał mi małą dłoń. Po dwóch godzinach rzucania nieźle czułem nadwyrężenie w dłoni. Dla mnie za duży. Ale do trolla ok. Zadziwiające jest, iż 4601 leży mi o wiele lepiej w dłoni, chociaż średnica polika ta sama. Tyle, że węższy, a więc łatwiej mi go objąć.Dla większości wędkarzy moja opinia nie jest funta kłaków warta, ponieważ to dobra konstrukcja, a ja jeszcze nie spotkałem wędkarza, który miałby mniejsze dłonie od moich. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Pojwił się fajny najnowszy model z wyprofilowana korbą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Czy C4 ze zdjęcia mają rzeczywiście tylko dwa bloczki na hamulcu? Wydaje mi się że widziałem schemat i było ich 6.Statystycznie pewnie mam średnią dłoń a maszynka leży mi dobrze w dłoni i mam poczucie że trzymam coś solidnego w ręku w porównaniu z low profile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waldi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 U mnie jest 6 bloczków. Ale mam odmianę JB. Pozdrawiam,Waldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 77robson Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 C4 bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.Przy przynętach 60-80 g świetnie się spisuje,ruchomy wodzik podczas rzutu bez oporu oddaje plecionkę. Nie miałem problemów z brodami na szpuli, mam włączone 3 z 6 bloczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krystiano1981r
ABU C4 5601 (0901)
Pełna nazwa multiplikatora: ABU C4 5601 (0901)
Model: C4
Seria: 5601 (0901)
Producent: ABU
Typ: R
Klasa: M, H
Masa [g]: 310
Typ hamulca: Odśrodkowy
Przełożenie: 6.3:1
Liczba łożysk: 5
Moc hamulca: -
Szpulka - pojemność: 150 m/50 lb
Szpulka - masa [g]: 25
Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]: 40
Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]:
Szpulka - szerokość [mm]: 27
Szpulka - typ: Ażurowana
Dokumentacja: Instrukcja, Schemat, Inne
Narzędzia: T
Akcesoria: Oliwka
Kraj produkcji: Szwecja
Opis: Rama multiplikatora wykonana całkowicie z aluminium,przekładnia główna Duragear,hamulec Carbon Matrix,łożyska ze stali nierdzewnej HPCR.
Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA
Zdjęcia multiplikatora
Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi