Skocz do zawartości
  • 0

ABU C4 5601 (0901)

krystiano1981r

Pytanie

ABU C4 5601 (0901)

Pełna nazwa multiplikatora: ABU C4 5601 (0901)

Model: C4

Seria: 5601 (0901)

Producent: ABU

Typ: R

Klasa: M, H

Masa [g]: 310

Typ hamulca: Odśrodkowy

Przełożenie: 6.3:1

Liczba łożysk: 5

Moc hamulca: -

Szpulka - pojemność: 150 m/50 lb

Szpulka - masa [g]: 25

Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]: 40

Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]:

Szpulka - szerokość [mm]: 27

Szpulka - typ: Ażurowana

Dokumentacja: Instrukcja, Schemat, Inne

Narzędzia: T

Akcesoria: Oliwka

Kraj produkcji: Szwecja

Opis: Rama multiplikatora wykonana całkowicie z aluminium,przekładnia główna Duragear,hamulec Carbon Matrix,łożyska ze stali nierdzewnej HPCR.

Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA

Zdjęcia multiplikatora

Załączona grafika: multiplikator_abu_garcia_ambassadeur_classic_c4_6600.jpgZałączona grafika: C4.jpg

Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To był mój pierwszy multik. Za krótko użytkowałem aby oceniać. Teraz używam bliźniaczych konstrukcji C3 i C4 6601 do trolla.

Mnie nie podpasował. Mam średni rozmiar dłoni i nie leżał mi.

Chętnym polecam przymiarkę przed zakupem. Może się okazać, że niski profil będzie dużo bardziej odpowiadał.

• Like 3

• 0

Miałem takowego.Ale Bóg dał mi małą dłoń. Po dwóch godzinach rzucania nieźle czułem nadwyrężenie w dłoni. Dla mnie za duży. Ale do trolla ok. Zadziwiające jest, iż 4601 leży mi o wiele lepiej w dłoni, chociaż średnica polika ta sama. Tyle, że węższy, a więc łatwiej mi go objąć.Dla większości wędkarzy moja opinia nie jest funta kłaków warta, ponieważ to dobra konstrukcja, a ja jeszcze nie spotkałem wędkarza, który miałby mniejsze dłonie od moich.

• Like 2

• 0

Czy C4 ze zdjęcia mają rzeczywiście tylko dwa bloczki na hamulcu? Wydaje mi się że widziałem schemat i było ich 6.

Statystycznie pewnie mam średnią dłoń a maszynka leży mi dobrze w dłoni i mam poczucie że trzymam coś solidnego w ręku w porównaniu z low profile.

• Dodaj nową pozycję...