loktok - cardiamu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Zapraszamy do towarzyskiego konkursu na najdluzszego szczupaka majówki 2014 Zasady: 1. W konkursie biora udzial tylko zarejestrowani uzytkownicy forum, ktorzy zglosza chec udziału, poprzez napisanie posta w tym wątku..2. Zamkniecie listy chętnych 1/5/2014 godz 00.00,3. Aktualna lista uczestników bedzie wypisana w 1 temacie tego wątku.3. Czas trwania konkursu do 04/05/2014 godz 23.59.4. Licza sie tylko zdjecia wrzucone na forum w czasie trwania konkursu.5. Licza sie zdjecia szczupakow, razem z miarka, na ktorym widoczny jest caly szczupak, a wartosc na miarce jest czytelna i nie budzi watpliwosci.6. Licza sie tylko ryby zlowione w Polsce (z wykluczeniem łowisk komercyjnych - liczymy na uczciwosc uczestnikow)7. Ogloszenie wynikow w poniedzialek 05/05/20148. Nagrody:a) I miejsce - bon na 30 zł na zakupy na aukcji Pickoka "Savage gear 2014", 3 opakowania przyponów ( po 2 w opakowaniu ) wolfram 25cm. 10kg (od użytkownika anpart) II miejsce - slider (od uzytkownika Godski), 3 opakowania przyponów ( po 2 w opakowaniu ) wolfram 25cm. 10kg. (od użytkownika anpart)c) III miejsce - bon na 10 zł na zakupy na aukcji Pickoka "Savage gear 2014", 3 opakowania przyponów ( po 2 w opakowaniu ) wolfram 25cm. 10kg. (od użytkownika anpart)9. W przypadku złowienia przez kilka osób ryby o tym samym wymiarze, wygrywa ta, która została złowiona pierwsza. Jezeli ktos jest jeszcze chetny na dorzucenie nagród to info na priv. Prosze w watku pisac tylko zgloszenia, a od 1 maja tylko wrzucac zdjecia (bez komentowania zdjec) Uczestnicy:1. Godski2. Pickok3. Zorman4. Loktok-Cardiamu5. Shark6. Sebson7. hm62 - 66cm8. Marionosum9. Anpart10. Wojciiech11. Dekosz12. Iksmen13. Doktorek14. Maniek6215. Havy Edytowane 1 Maja 2014 przez loktok - cardiamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja oczywiście się zgłaszam. I potwierdzam Slidera do wyboru - tonący lub pływający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja też się zgłaszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No to zgłaszam się jako pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No to zgłaszam się jako pierwszy Jako trzeci, jako trzeci. I pewnie tak będzie na podium - godski, pickok,zorman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Hehe Nie zapominajcie o mnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To co zamykamy listę a ja z Godskim się w ymienimy nagrodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak poważnie, roześlijcie privy po znajomych. Ja tak zrobię.Już wysłałem 20 privów Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłaszam się do konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To ja też spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jako pomysłodawca zwracam się z propozycją zmiany do organizatora - @ loktok - cardiamu.Może by tak wprowadzić warunek powiedzmy posiadania 40 postów i dwóch miesięcy bytności na forum. Dlaczego - to chyba oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja jestem na forum od roku i mam tylko 80 postow, moze ograniczmy sie do wszystkich uzytkownikow, ktorzy byli zarejestrowani na forum przed ogloszeniem konkursu (tzn dzisiejsze rejestracje sie nie licza) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A co tam tez spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja jestem na forum od roku i mam tylko 80 postow, moze ograniczmy sie do wszystkich uzytkownikow, ktorzy byli zarejestrowani na forum przed ogloszeniem konkursu (tzn dzisiejsze rejestracje sie nie licza) :-)OK. Ty rządzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To i ja spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Proszę o dopisanie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dodatkowe nagrody dla pierwszych 3 miejsc od uzytkownika Anpart, dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłaszam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) 1 będę walczył, więc mogę spróbować :-) Chyba, że nie wyjadę z Warszawy ... masakra jakaś .... Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tylko 11 ??? A czasu coraz mniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłaszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ciekawe ile osob juz ma fote szczupaka zlowionego jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 W szczupakach jestem cienki bolek ale zgłosić się mogę. Może do "parszywej trzynastki" lista dobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 to i ja poprosze o dopisanie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dopiszę się i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi