loktok - cardiamu Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No to lista zamknieta, czas lowic Panowie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie tak w kwestii organizacyjnej ,zaliczane są ryby z minimum forum czy startujemy od wymiaru 50 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nikt nic? U mnie 55 cm ale do zdjęć się nie nadawał. Wciągnął całego slidera. Źle wyglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Od 50 cm, taki jest wymiar ochronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 U mnie i pickoka nedza, 5 szczupaczatek, najwiekszy 46 cm, masakra do tego slonce nas zjaralo :-) a mnie dzisiaj meczyly sumy i lapaly sie na paprochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dawać Panowie ja mam jedną 60 ale niestety przegapiłem konkurs Trzymam kciuki za metrówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czyli mój największy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na Bugu nędza, nie chciały współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja też na zero, ale byłem tylko dwie godziny i to z 6latkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czyli mój największy Prowadzisz kolego, ale jutro i pojutrze też jest dzień. A spalony słońcem jestem i ja. Jak burak wyglądam. A kremik grzecznie spoczywał na łódce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ja też na zero, wiało,grzmiało i padało po 90 minutach podjąłem decyzje o ewakuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 A ja wczoraj zamiast szczupaka złapałem karpia około 40cm,prawidłowo zapiętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzisiaj tylko 2 około 45. Katastrofa. Ja już przegrałem, jutro łowię na zagranicznym łowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzisiaj tylko 2 około 45. Katastrofa. Ja już przegrałem, jutro łowię na zagranicznym łowisku.Widzisz a narzekales na moje jezioro i że lód tydzień temu puścił ja niestety musiałem zostać w Wawie, jutro w dzień się gdzieś bujne na chwile powodzenia jutro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 3 dzien lowienia i dalej nic ciekawego, 2 brania, 1 wyciagniety mial moze z 40 cm, do tego zimno na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzisiaj słabiej jak na rozpoczęciu ,brań mniej ale kilka ryb wyjechało,3 wymiarowe -2 razy po 56 i 69 cm, i 3 maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 And the winner is ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Kurde, ja miałem ze dwie około 70tki i kilkanaście mniejszych, nie robiłem fot, bo wydało mi się, że na "Tym" forum to sie nie załapie- teraz trochę żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja miałem wczoraj 67, ale zagraniczny to się nie liczy. Niech zwyciężca śle priva z danymi do wysyłki Slidera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 To rozumiem, że kolega hm 62 zajął 1,2 i 3 miejsce, proszę o dane na priv to prześlę przypony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Hm62 zajal 1 miejsce, miejsca 2 i 3 niema Poprosimy o kontakt z pickokiem i anpart w sprawie odbioru nagrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratulacje, u mnie były tylko 50 i maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Panowie dziękuję za rywalizację,ryby nie dopisały a ja w życiu nie spodziewałbym się ,że szt.69 cm może wygrać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Panowie dziękuję za rywalizację,ryby nie dopisały a ja w życiu nie spodziewałbym się ,że szt.69 cm może wygrać.PozdrawiamTym bardziej, że ryby nie dopisały to gratuluję wygranej oraz jestem pod wrażeniem profesjonalnego pomiaru ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi