pickok Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No to nagroda I miejsce - bon na 30 zł na zakupy na aukcji Pickoka "Savage gear 2014", - ZAPRASZAM NA ZAKUPY ) i 3 opakowania przyponów ( po 2 w opakowaniu ) wolfram 25cm. 10kg (od użytkownika anpart) dla kolegi HM62 GRATULUJE i ZAPRASZAM NA ZAKUPY ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratulacje dla zwycięzcy.Moje kacze dołki i jerki zawiodły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dzisiaj dotarły do mnie nagrody od fundatorów,Panowie dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Wiosłem go gratkiDzisiaj słabiej jak na rozpoczęciu ,brań mniej ale kilka ryb wyjechało,3 wymiarowe -2 razy po 56 i 69 cm, i 3 maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi