L3siU Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam serdecznie wszystkich kolegów wędkarzy Pisząc ten post zwracam się do Was z prośba o pomoc i uwagi dotyczące wyżej wymienionego modelu kołowrotka ze stajni shimano. Otóż mam możliwość kupienia go w "bardzo" okazyjnej cenie. Kołowrotek domyślnie będzie używany przy połowie sandaczy, kij do 28 gram wyrzutu, główki max 15-20 gram. Niestety nigdzie nie mogłem znaleźć testu tego kołowrotka, jedynie archiwalne materiały ze strony mefisto: http://archiwumallegro.com.pl/shimano+complex+ci4+f3+f4+f6+nowo%C5%9B%C4%87+2010-2001061554.html Jeśli któryś z Was używa bądź używał tego modelu proszę o opinię za które będę wdzięczny. Pozdrawiam serdeczniePiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Raczej nie polecam do główek 15-20g.To delikatny kręciek z przełożeniem 6,0.Raczej proponuję na lżejsze łowy jak masz w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 na pierwszy rzut oka wygląd rarenium ale czym się różni nie wiem prucz opisu.według mnie da radę do 20g ołowiu ale jednak trochę szkoda używać do takich celów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3siU Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Kołowrotki przyleciały, zdecydowałem się na dwie wersje F4 i F6:) W przyszłym tygodniu przetestuję je w Szwecji. Pozdrawiam Piotrek Edytowane 13 Maja 2014 przez L3siU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi