Skocz do zawartości
  • 0

Problem z wczytywaniem strony

woblery z Bielska

Pytanie

Jak w tytule - od trzech dni mam problem z tylko częściowym wczytywaniem strony jerkbait.pl na swój komputer. Widzę dobrze (czyli jak dawniej) pocztę, ale pocztę znajduję jako drugi myślnik po lewej od góry, oraz gdy udzielam odpowiedzi w wątku, ale to dopiero po naciśnięciu przycisku "więcej opcji". Myślałem, że problem jest z netem, ale zarówno mobilny jak i stacjonarny daje ten sam efekt - strona główna forum wczytuje się tylko częściowo. Na innym komputerze (z którego w tej chwili korzystam) tego problemu nie mam. Inne strony, jak poczta, wiadomości czy "gołe baby ;)" otwierają się bez problemu. Nawet (fuj) konkurencyjne fora. Widać coś popsułem i mam pytanie - jak to naprawić?

:)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zapomniałem sobie pozapisywać zakładki (tak gdzieś z setkę) i poszły się paść. Dziś mi się już nie chce, ale w najbliższym czasie muszę sobie zrobić reinstalację systemu. 

Jak masz zakładki w drugiej przeglądarce to zawsze możesz je zaimportować do Chrome. A odnośnie otwierania nowej strony z "gratulacjami" :) to podczas instalacji chrome nie odznaczyłeś któregoś z "super" dodatków które wciskają firmy chcąc nas uszczęśliwić na siłę :) Pozdrawiam

• 0

Zakładki miałem tylko w "Chrome". Mozilli (po ściągnięciu śmieci) unikałem. 

Przed systemu reinstalacją wywaliłem avast i wgrałem Kaspersky. Parę razy "uruchom ponownie", skan, kilka śmieci wyautowanych, koniec kłopotów z przeglądarkami :) Jeśli ktoś napotka podobne do moich problemy - polecam, może mu też pomoże.

Dziś wszystko śmiga, czego i Wam życzę B)

• 0

Zdecydowanie u Ciebie. Jakieś śmieci zainstalowałeś, zapewne "przy okazji". Koniecznie skan antywirusowy i poszukiwacz robaków. Poszukaj pliku cookies z różnymi rozszerzeniami, one często sieją dziwne zachowania w telefonach, a i na kompach potrafią nabałaganić. Najczęściej siedzą w katalogach przeglądarki, ale bardzo głęboko. Możliwe też, że zagnieździły się w systemie, to miniprogramy śledzące Twoją aktywność w necie. Dla przykładu ścieżka z mojego windowsa xp na lapku - C:\Documents and Settings\Bartek\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Google\Chrome\User Data\Default\Cookies

Ten plik standardowo usuwam codziennie. Mam skaner robaków, który średnio 2-3 razy w tygodniu pokazuje gówno w tym pliku pomimo kasacji.

W Andku jest identycznie, musisz tylko podpiąć pod kompa jako slave i pogmerać w systemie.

• 0

Android 4.4.2, telefon S5, przeglądarka chrome. Często strona się nie ładuje i wyskakuje komunikat "Strona zawiera pętlę przekierowań" To jest coś u mnie, czy na portalu? 

U mnie tel. S4, ale ten sam soft (fw i przeglądarka) i ten sam problem - forum ładuje się dużo wolniej lub wcale (sporadycznie, ale jednak).

• 0

Po ostatniej aktualizacji Chrome'a panel użytkownika wyświetla się u mnie na SGS4 po środku strony i jest nieaktywny (nie mozna wejść do skrzynki profilu i zobaczyć najnowszych wiadomości). Czyszczenie cache'u nic nie daje. Miał tak ktoś?