Friko Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Przypominam ze zgodnie z regulaminem w konkursie biora udzial filmiki przeslane na adres email: konkursy@jerkbait.pl Nie wstawiamy filmow do watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie wstawiamy filmow do watkuNie no wstawcie już bo ja bym sobie chętnie pooglądał i myślę, że inne osoby z forum też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dzięki Krisu że to napisałeś bo nie chciałem być tym pierwszym . Podobnie jak Ty z niecierpliwością przebieram nogami i czekam na przynajmniej godzinny seansik dobrego wideo . Może organizatorzy podadzą chociaż datę wejścia na ekrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie jak z tymi filmami, kiedy premiery no i kto zgarnął "OSKARA" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Hej panowie i co z tym kinem, otwieracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jutro będzie głosowanie. Filmy bardzo fajne! Pozdrawiam Remek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi