Kosa Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Może ktoś z Was posiada multika Bass Pro Shops Bassmaster 1000 L i mógł by napisać o nim kilka słów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 domyślam się gdzie go widziałeś znaczy na jakiej aukcji z tego co szukałem w necie to metalowa rama to napewno jakaś starsza wersja.w necie cięzko znaleśc cos na jej temat a le jak naswa wskazuje jest to kreciek bassowy więc raczej nie lajcik.do jerkowania pewnie i sie nada a noze i nawet do średniego casta od 10-15gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam, Ja użytkowałem ten multik przez ponad rok, w zestawie z Romzemeijer Jerk&Buck 50-70g - do jerków począwszy od Slidera 10F do Slidera 12S oraz Jacka. Spokojnie dawał radę. Z tego, co pamiętam, jest to bardzo podobny multik do jednego z multików Pfluegera - musiałbyś poszukać na necie i może na jego temat znajdziesz więcej informacji. Upubliczniłem też ponownie album pod poniższym linkiem, żebyś mógł go sobie bliżej obejrzeć. Znajdziesz tam również wypisane na pudełku podstawowe dane techniczne.http://picasaweb.google.pl/mbszul/Bassmaster_1000HL# A za ile go chcesz kupić i skąd - może podpowiemy Ci lepszą alternatywę, jeśli będzie w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Rama jest ALUMINIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi