Skocz do zawartości
  • 0

Zmiany w składzie redakcji jerkbait.pl

admin

Pytanie

Witam,

Chciałbym poinformować o ważnej zmianie, jaka następuje w składzie redakcji jerkbait.pl.

Wszyscy znacie Sebastiana rognis_oko Kalkowskiego jako redaktora i moderatora naszego portalu, a od pewnego czasu również jako przewodnika wędkarskiego (www.przewodnicywedkarscy.pl). Wspólnie z Sebastianem doszliśmy do wniosku, iż właśnie ten drugi kierunek jest tym, który Sebastiana obecnie najbardziej interesuje, któremu chciałby poświęcić najwięcej czasu i w którym chciałby profesjonalnie się rozwijać. Ponieważ Sebastian zawsze podchodzi do swoich życiowych aktywności z dużym zaangażowaniem, doszedł do wniosku, iż w tej sytuacji najlepiej będzie jak opuści redakcję jerkbait.pl, aby móc w pełni poświęcić się przewodnictwu wędkarskiemu.

Oczywiście nie muszę dodawać, że ten wybór wszyscy w Redakcji rozumiemy, szanujemy i życzymy Sebastianowi, który pozostaje naszym dobrym Kolegą, wielu sukcesów na nowej drodze. Sebastian oczywiście zostaje na forum i mamy również nadzieję, że będzie nas regularnie odwiedzał, służąc jak dotychczas radą i pomocą mniej doświadczonym kolegom oraz będzie się dzielił z nami swoimi nowymi doświadczeniami jako przewodnik wędkarski.

Ze swojej strony i ze strony Kolegów Redaktorów chciałbym bardzo podziękować Sebastianowi za dotychczasowy wkład jaki włożył w rozwój naszego portalu i życzyć połamania kija na wędkarskim szlaku. Sebastian - trzymamy za Ciebie kciuki!!!

W imieniu własnym oraz redakcji jerkbait.pl

Remek

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Szkoda :(

Ale tak jak piszesz trzeba uszanować tą na pewno trudną decyzję i to czynię jak również życzę Tobie Sebastian żeby wszystko układało się tak jak to sobie wymarzyłeś !!!!

Martwię się tylko co z kolejnymi akcjami zarybieniowymi !!!??? Embarassed

PS. Na koniec dwie sprawy, odwiedzaj forum najczęściej jak tylko dasz radę i pamiętaj że wspólne brzanowanie Cię nie ominie !! <_<

Pozdrawiam

Kuba

• 0

@maciejowaty

- no portalu mamy nadzieję że nie opuścił :mellow: to jest tylko zmiana w składzie redakcji :D

Każdy z nas ma prawo w pewnym momencie przemyśleć swoje życiowe priorytety. A z Sebą widzimy się już jutro w Tawernie B)

Napisałem opuścił :D

Moim zdniem na tą chwilę to nie jest zmiana w składzie a wielka dziura w składzie redaktorów.

• 0

(...) Wspólnie z Sebastianem doszliśmy do wniosku, iż właśnie ten drugi kierunek jest tym, który Sebastiana obecnie najbardziej interesuje, któremu chciałby poświęcić najwięcej czasu i w którym chciałby profesjonalnie się rozwijać. Ponieważ Sebastian zawsze podchodzi do swoich życiowych aktywności z dużym zaangażowaniem, doszedł do wniosku, iż w tej sytuacji najlepiej będzie jak opuści redakcję jerkbait.pl, aby móc w pełni poświęcić się przewodnictwu wędkarskiemu.

(...)

[/u]

W imieniu własnym oraz redakcji jerkbait.pl

Remek

Ja bym jeszcze dodał małego potomka...

Sebastian mam nadzieję, że będziesz tu obecny często...

Powodzenia

• 0

@Koledzy,

bez paniki proszę :D

Od wczoraj dostałem masę maili od was - dlaczego odchodzę, co się stało, itp.

Nic się nie stało :D

Po prostu mam teraz troszkę inne priorytety w życiu i to jest główny powód.

Poza tym, chcę się nadal rozwijać i powiększać swoje doświadczenie wędkarskie. Osiągnę to tylko dzięki jeszcze większej ilości czasu poświęconego nad wodą :mellow:

To tak w skrócie.

• 0

Martwię się tylko co z kolejnymi akcjami zarybieniowymi !!!??? Embarassed

PS. Na koniec dwie sprawy, odwiedzaj forum najczęściej jak tylko dasz radę i pamiętaj że wspólne brzanowanie Cię nie ominie !! <_<

Pozdrawiam

Kuba

Kuba,

o akcje zarybieniowe się nie martw, bo już zbieram pieniądze na przyszły rok :D

Forum będę odwiedzał regularnie.

O wspólnym brzanowaniu na pewno nie zapomnę i w następne lato popływamy razem za brzaną. Mam nadzieję, że nie raz :D

• 0

Witam,

Chciałbym poinformować o ważnej zmianie, jaka następuje w składzie redakcji jerkbait.pl.

Wszyscy znacie Sebastiana rognis_oko Kalkowskiego jako redaktora i moderatora naszego portalu, a od pewnego czasu również jako przewodnika wędkarskiego (www.przewodnicywedkarscy.pl). Wspólnie z Sebastianem doszliśmy do wniosku, iż właśnie ten drugi kierunek jest tym, który Sebastiana obecnie najbardziej interesuje, któremu chciałby poświęcić najwięcej czasu i w którym chciałby profesjonalnie się rozwijać.

Sebastian powodzenia i do zobaczenia na szlaku. :D :D

• 0

Sebastian jak juz znajdziesz chwile niezapomnij ze zawsze mozesz zajechac przejazdem na kawe .Milo by bylo rowniez byc troche pogajdowanym na mojej krypie oczywiscie .A tematem przewodnim niech bedzie nam TROLLING . :D

Powodzenia i daj znac jak bedziesz sie wybieral .