robbox4 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czy ktoś sie orientuje czy można nabyć części zamienne do tej pompki?Chodzi o model BRAVO BTP 12 DIGITAL.Konkretnie chodzi mi o cześć tłokową, nowy cylinder, tłok i pierścienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Zapytaj w Tokarexie, oni sporo tego sprzedają, pewnie coś poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robbox4 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Zapytam, ale wątpię. Wiele firm handluje tymi pompkami ale chyba nikt nie ma części zamiennych.A ja serwisowałem pompke bo w tamtym sezonie była mocno eksploatowana i niestety część tłokowa jest bardzo mocno zużyta.Zastanawiam się co kosztuje tyle kasy w tej pompce, skoro wszystko jest z plastiku.Jak nie znajdę części to czeka mnie przeróbka i zastanawiam się czy zamiast części tłokowej nie podłączyć pompki elektrycznej do kół z VW. Tam wszystko jest z brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja używam GP-80D i dopóki działa nawet jej nie rozbieram - pewnie też wszystko plastik fantastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
robbox4
Czy ktoś sie orientuje czy można nabyć części zamienne do tej pompki?
Chodzi o model BRAVO BTP 12 DIGITAL.
Konkretnie chodzi mi o cześć tłokową, nowy cylinder, tłok i pierścienie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi